Den gyldne sæson er her

Når sæsonen skifter, kribler det i os for at komme til at indrette vores showroom THE HOME på ny - og denne sæson er ingen undtagelse.

Den gamle herskabslejlighed i hjertet af København har fået en makeover med vores sæsonnyheder, der byder efterårets varme, ro og komfort velkommen.

Billledetext
Billledetext

Vores redesign af THE HOME indfanger den autentiske og afbalancerede livsstil, ufuldkommenhedens dyrebare øjeblikke, naturens flydende og uregelmæssige former, taktile oplevelser og vores kærlighed til kunsthåndværk, genanvendte materialer og farver, der spænder fra ibenholt til elfenben. Vi har skabet et hjem, hvor du kan føle dig tilpas i hverdagens både kaotiske og rolige øjeblikke.

Billledetext
Billledetext

“Vores redesign af THE HOME indfanger den autentiske og afbalancerede livsstil”

Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext

Gør dig klar til at byde efterårets gyldne toner velkommen. Mærk, hvordan bladene knuses under dine fødder, drik en masse varme kakao og dyrk din blødeste sweater. Efteråret er her og vi kunne ikke være mere begejstrede. Gå på opdagelse i den nye kollektion her og bliv inspireret til at indrette dit eget hjem. De nye designs er tilgængelige på webshoppen og hos vores forhandlere i løbet af efteråret.

Husk også at tage et kig i vores NEWSpaper, hvor du vil finde små features af særligt udvalgte produkter fra denne sæson, komme med bag om vores produktion og samtidig få et smugkig ind en række hjem, der tilhører kvinder med særligt interessante livshistorier.

Velkommen hjem.

Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext