ferm LIVING Classics

Vi udforsker her vores mest branddefinerende design – det er design, der i høj grad sætter os på kortet.

Tag med os på en rejse, hvor vi udforsker ferm LIVINGs mest ikoniske kreationer. Designet er så karakteristisk, at man med et enkelt blik vil vide, at det er ferm LIVING.

Disse designgenstande er legemliggørelsen af vores filosofi, idet de er en harmonisk blanding af skandinavisk enkelhed, tankevækkende æstetik og intuitiv funktionalitet. Slut dig til os, mens vi dykker ned i historierne bag disse berømte klassikere og afslører, hvordan de har fanget hjerter og forvandlet rum verden over.

 

Ripple Glassware Collection

Glaskollektionen Ripple, som i dag omfatter et stort udvalg af produkter, herunder vinglas, champagneskåle, skåle, karafler med mere, begyndte med det essentielle sæt af fire Ripple Glasses og var ferm LIVINGs allerførste design inden for drikkeglas.

Kollektionen med den karakteristiske og øjeblikkeligt genkendelige rillede overflade begyndte som en serie af keramiske kopper, der derpå inspirerede til den meget elskede glaskollektion, som fulgte efter. Mens kollektionen var under udvikling, havde den arbejdstitlen 'Fire søstre', hvilket afspejlede sættets forening af individualitet og enhed. Hver genstand i Ripple-kollektionen har en geometrisk silhuet og er mundblæst af dygtige håndværkere. Denne proces er et eksempel på traditionelt glaspusteri, der sikrer, at hver genstand er unik, at to glas aldrig er helt identiske.

Udforsk Ripple glaskollektionen her.

 

Billledetext
Billledetext

Pond Mirrors

Pond Mirror-kollektionen er et vidnesbyrd om både funktionalitet og form og markerede begyndelsen på vores satsning på organisk design, et formsprog, der nu flyder gennem mange genstande i vores kollektion.

Inspirationen til Pond-kollektionen kommer fra skovdammens fredfyldte skønhed. Forestil dig en fredelig gåtur i skoven, hvor det stille vand spejler træerne ovenover perfekt – dette er essensen af disse spejle. Hvert Pond Mirror er mere end blot en funktionel genstand, det er et dekorativt designobjekt, der inviterer åbne og flydende former ind i dit hjem. De buede kanter, fastholdt af en slank metalramme, giver en subtil elegance og alsidighed, der giver mulighed for at hænge spejlet lige, som du har lyst til, så det passer perfekt til dit rum. Pond-serien er meget mere end blot et spejl; det er en afspejling af naturens ro og vores forpligtelse til at bringe organisk, elegant design ind i hverdagens rum.

Udforsk Pond spejlkollektionen her.Desert Lounge Chair

Desert Lounge Chair er inspireret af den klassiske udendørs campingstols enkelhed og funktionalitet og genskaber dette koncept set gennem linsen af ansvarligt design.

Den modernistiske stol er skabt af et rørformet, pulverlakeret stålstel, der rummer et udskifteligt håndvævet tekstilsæde, som udelukkende er lavet af genbrugsplastik, der er blevet spundet til PET-garn. Denne innovative tilgang fremmer ikke kun ansvarlig brug af materialer, men skaber også et uldlignende sæde, der er holdbart nok til udendørs brug. Desert Lounge Chair er velegnet til både indendørs og udendørs miljøer og tilbyder desuden praktiske fordele, idet den er let og stabelbar og dermed nem at opbevare.

Udforsk Desertkollektionen her.

 

Billledetext
Billledetext

Apple Braided Storage

Apple Braided Basket er designet til at opfylde dine praktiske opbevaringsbehov på børneværelset og kombinerer funktionalitet med en legende form.

Kurven er fremstillet af det naturlige materiale flettet rotting, der giver den et organisk udtryk, som bringer et strejf af natur og fantasifuldhed ind i rummet. Den er perfekt til at rumme bamser, tæpper eller legetøj og skaber med et legende udtryk mere plads i barnets univers, samtidig med at den tilføjer et sødt, dekorativt element. Tilgængelig i to størrelser, og kurven kan også fås i et dejligt par. De to kurve kan bruges hver for sig eller sammen, så deres forskellige højder skaber et spændende frugtlandskab.

Udforsk alle Æbler og Pærer her.Plant Boxes

Vores plantekasser har hentet inspiration fra danske vintage-plantekasser af teaktræ fra 1960'erne, som vores kreative direktør opdagede i sin bedstemors stue. Den originale plantekasse er blevet udviklet til et moderne design med vores Plant Box, der i dag er fast inventar i mange hjem.

Det enestående elegante design blev lanceret i 2015, da forståelsen af fordelene ved indendørs planter voksede frem. I dag er kollektionen udvidet til at omfatte forskellige udgaver som Two Tier, Large og Round Plant Boxes, der passer til forskellige stilarter og behov. Plant Box er skabt i pulverlakeret stål og står på fine tynde ben, og den er tidløs og alsidig. Den er perfekt til opbevaring af alt fra planter og bøger til børnelegetøj, eller endda som rumdeler til at skabe små, fredelige 'øer' eller hyggehjørner i større rum. Plant Box-serien er tilgængelig i flere farver og er i stadig udvikling, så den også fremover tilbyder stilfulde og funktionelle løsninger til en moderne livsstil.

Udforsk Plant Box-kollektionen her.