Levering og fragtpriser

*De fragtpriser, du ser, er vejledende og gælder ikke for specifikke produkter. Fragtpriserne kan variere afhængigt af antallet af produkter og omfanget af disse i din kurv. For at få den specifikke pris for din ordre skal du gå til kassen og vælge dit leveringsland. Xpress-levering er ikke omfattet af gratis levering.

Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Alle ordrer behandles på vores lager i Danmark inden for 1-3 hverdage. Alle kunder, der betaler med kreditkort, bliver dog underlagt en validering, og ferm LIVING forbeholder sig retten til at udsætte leveringen af en ordre, hvis vi mener, at der er brug for yderligere sikkerhedskontrol. Når din ordre er afsendt, sender vi dig en e-mail med pakkens trackingnummer.

Vi leverer ikke til postbokse.

Hvis leverancen ser beskadiget ud, beder vi dig modtage pakken med forbehold. Hvis indholdet er beskadiget, skal du kontakte kundeservice på webshop@fermliving.com.

Nedenfor finder du de estimerede leveringstider fra det tidspunkt, hvor pakken afsendes fra vores lager. Hvis du bestiller før kl. 14.00, bliver pakken afsendt samme dag.

 

Levering til Danmark

GLS hjemmelevering: 1-2 hverdage
GLS PakkeShop: 1-2 hverdage
GLS Erhverv: 1-2 hverdage

LGT fra dør til dør: 3-4 hverdage
LGT fra dør til dør + Bortskaffelse af emballage: 3-4 hverdage

Schenker + PostNord til kantsten: 1-2 hverdage

Vi gør opmærksom på, at Schenker og PostNord leverer alle hverdage mellem kl. 8-18.

Ved levering af palleforsendelser kræver det som udgangspunkt, at der er nogle hjemme på leveringsadressen til at tage imod ordren.

Er dette ikke muligt, kan der gives samtykke direkte til Schenker/Postnord om, at de må stille pallen udenfor leveringsadressen. Dette sker dog på eget ansvar.

Priser
Ved køb for under 1000 kroner: fra 19 kr.
Ved køb for over 1000 kr.: gratis fragt*
*Omfatter ikke levering af møbler og større ting (levering med LGT og PostNord).

Bemærk venligst: I særligt travle perioder kan der ved levering til pakkeshop opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

 

Afhent i butik

Afhent i butik er en service til dig der ønsker at afhente din webordre i vores Boutique og Showroom i København.

I vores online butik www.fermliving.dk finder du alle vores produkter samlet ét sted. Selvom disse ikke er tilgængelige i butikken, kan du bruge vores afhent i butik service til at bestille disse varer med levering til vores butik.

Du har i øvrigt også muligheden for at henvende dig i vores Boutique and Showroom og få bestilt varer fra fermliving.dk hjem til butikken, så længe de er på lager.

- Levering til vores butik er gratis
- Du modtager en mail så snart ordren ligger klar til afhentning
- Medbring personligt ID og ordrebekræftelse på e-mail når du skal afhente pakken
- Du har 10 dage til at afhente din pakke, før den bliver sendt retur til vores lager

Bemærk: ikke alle varer kan bestilles med levering til butikken. Hvis ”Afhent” ikke bliver vist i check out, betyder det at din ordre overstiger en vis størrelse, som ikke kan leveres til vores butik

Du kan læse alle detaljer omkring Click & Collect her 

 

Levering til Sverige

GLS: 2-4 hverdage

DHL: 2-4 hverdage

DSV Economy Xpress: 1-2 hverdage

Schenker til kantsten: 2-6 hverdage

LGT fra dør til dør: 3-7 hverdage LGT fra dør til dør + Bortskaffelse af emballage: 3-7 hverdage

Priser
Ved køb for under 135 euro: fra 9 euro
Ved køb for over 135 euro: gratis fragt*
*Omfatter ikke levering af møbler og større genstande (levering med LGT, Schenker og DSV Xpress).

 

Levering til Norge

GLS: 2-5 hverdage

DSV Economy Xpress: 1-2 hverdage

Schenker til kantsten: 3-6 hverdage

LGT fra dør til dør: 3-7 hverdage
LGT fra dør til dør + Bortskaffelse af emballage: 3-7 hverdage

Priser
Ved køb for under 135 euro: fra 29 euro
Ved køb for over 135 euro: gratis fragt*
*Omfatter ikke levering af møbler og større genstande (levering med LGT, Schenker og DSV Xpress).

 

Levering af møbler og større ting

Når du bestiller møbler eller større varer, bliver de leveret med et særligt fragtfirma til din leveringsadresse. Du bliver kontaktet direkte vedrørende leveringstidspunktet, så du kan sørge for at være hjemme på adressen ved levering. Hvis du alligevel ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, kan din vare blive returneret til lageret. I så fald bedes du kontakte os direkte for at få hjælp.

 

Oversigt over særlige fragtfirmaer

DSV Xpress

Pakken bliver leveret til kantstenen, eller, hvis dette ikke er muligt, så tæt på din leveringsadresse som muligt. Du er ansvarlig for at få leverancen fra kantstenen og ind i dit hjem. Denne service omfatter ikke fjernelse af emballage eller paller. Bemærk, at DSV afsender varerne med FedEx eller TNT. Du modtager trackingoplysningerne direkte fra DSV, FedEx eller TNT.

 

Schenker til kantsten

Pakken bliver leveret til kantstenen, eller, hvis dette ikke er muligt, så tæt på din leveringsadresse som muligt. Du er ansvarlig for at få leverancen fra kantstenen og ind i dit hjem. Denne service omfatter ikke fjernelse af emballage eller paller.

 

LGT fra dør til dør

Pakken bliver leveret direkte til din leveringsadresse og båret ind til et rum efter eget ønske. Denne service omfatter ikke fjernelse af emballage eller paller.

 

LGT fra dør til dør + Bortskaffelse af emballage

Pakken bliver leveret direkte til din leveringsadresse og båret ind til et rum efter eget ønske. Denne service omfatter fjernelse af emballage og paller.