Hvad er der i mit Haze?

Vær med, når vi afdækker de skjulte historier bag de ting, som kreative personligheder opbevarer i deres Haze-skab, idet vi stiller spørgsmålet: "Hvad er der i dit Haze?"

Haze Cabinet er med sin elegante jernramme og det riflede glas ikke bare et funktionelt møbel, men et lærred for et personligt aftryk, der afspejler en fortælling om sin ejer. Vær med, når vi afdækker de skjulte historier bag de ting, som kreative personligheder opbevarer i deres Haze-skab, idet vi stiller spørgsmålet: "Hvad er der i dit Haze?"

 

Shini Park

London, UK, Kreativ direktør og grundlægger af CUBE Collective.

 

Hvorfor valgte du Haze Cabinet til netop dette rum?
Jeg ledte efter en opbevaringsløsning til mit badeværelse, hvor jeg kunne opbevare mindre ting og sager, som kan se lidt rodet ud i det fri, eller være svært at gøre rent omkring. Til at begynde med ledte jeg efter et klassisk spejlskab, men faldt over Haze-skabet, som var ideelt, da jeg har mange sorte detaljer i mit hjem.

Hvad fik dig til at vælge Haze Wall Cabinet?
Det var det riflede glas, der overbeviste mig – jeg er vild med den måde farverne og formerne fra genstandene indeni skabet ses som pletter på et maleri og skaber en visuel nysgerrighed.

Hvordan afspejler indholdet i dit skab din personlige stil eller filosofi?
Genstandene inde i skabet følger helt sikkert den farvepalet, der taler mest til mig. Neutrale farver med et strejf af pasteller. Jeg elsker blandingen af noget organisk (træ, keramik) med elementer af sølv, hvilket også er den måde, jeg kan lide at tilgå mode og indretning på.

Er der noget i dit skab, der kan overraske os?
Ikke en stor overraskelse, men jeg har en lille notesbog og kuglepen inde i skabet til "tanker i badet". Jeg plejer at læse i badet, men nogle gange bliver jeg frustreret, når jeg støder på et fantastisk citat eller en tanke og ikke har papir og blyant i nærheden. En fantastisk ting er, at skabet er så damp-/vandtæt, at papiret forbliver helt tørt (selvom jeg elsker tanken om, at notesbogen også ville blive lidt fugtig med tiden, det er også ret poetisk).

Hvordan besluttede du dig for tingenes placering i dit Haze-skab?
Det har udviklet sig til noget både funktionelt og æstetisk i løbet af de måneder, vi har boet her. Men skabet sidder lige over badekarret, så nu rummer det nærmest alt inden for artikler til "en piges bad" – fra scrubs til badesalte og sæber. Så arrangementet afspejler mest det praktiske, hvor let det er at række ud efter dem før eller under et bad.

Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext

Til at begynde med ledte jeg efter et klassisk spejlskab, men faldt over Haze-skabet, som var ideelt, da jeg har mange sorte detaljer i mit hjem.
Shini Park

 

Lindsey Holland

London, UK, Grundlægger af brandet The Longing
og det populære surf- og wellness-retreat Marnie Rays.

 

Hvorfor valgte du Haze Cabinet til netop dette rum?
Det er det sted i mit hus, hvor der er mest behov for organisering – jeg drukner i skønheds- og kropsplejeprodukter (lige som jeg kan lide det!). Jeg elsker også smukke opbevaringsmuligheder, da jeg synes, det bliver lidt kaotisk at have alting stående fremme.

Kan du fortælle om en ting i dit Haze-skab, som har stor personlig værdi for dig?
Jeg tror, det må være min Comme Des Garçon-duft. Jeg har båret den, siden jeg gik på universitetet, og den er et symbol på så mange milepæle i mit liv. Det er stadig min absolutte yndlingsduft.

Hvordan afspejler indholdet i dit skab din personlige stil eller filosofi?
Når jeg kan lide et produkt, har jeg en tendens til at prøve det samme produkt fra forskellige mærker, så du finder masser af SPF og fugtgivende ansigtsmasker derinde! Jeg kan virkelig godt lide at slappe af om aftenen med en ansigtsmaske – eller sove med en natten over.

Hvordan besluttede du dig for tingenes placering i dit Haze-skab?
Ærligt talt ville jeg ønske, at der var lidt orden derinde, men jeg er bange for, at det er en "find et tomrum og fyld det"-filosofi.

Hvad siger dit Haze Wall Cabinet og dets indhold om dig?
Muligvis at jeg er en ret rodet person, men en, der ved, hvad hun kan lide!

Billledetext
Billledetext

Det er det sted i mit hus, hvor der er mest behov for organisering – jeg drukner i skønheds- og kropsplejeprodukter (lige som jeg kan lide det!).
Lindsey Holland