Om ferm LIVING

Livet er fuldt af kontraster. Mens vi navigerer mellem forventninger og drømme, i jagten efter mening og komfort, længes vi efter et balanceret liv med plads til at være os selv. Et sted hvor vi kan føle os hjemme. Baseret på en passion for autentisk design, og med ansvarlighed i kernen af ethvert valg vi træffer, skaber vi ærlige produkter, der inspirerer dig til at omfavne kontrasterne i livet.


Fra vores base i København arbejder vi med kunsthåndværkere over hele verden og kombinerer vores skandinaviske tankegang med globale teknikker og traditioner. Vores kollektioner er defineret af bløde former, rige teksturer og særlige detaljer, så du kan skabe stemninger med et strejf af det uventede. Lige fra materialer og processer til produktion og levering udfordrer vi os selv, så vi kan hjælpe med at forme en bæredygtig fremtid – og gøre det nemmere for dig at træffe ansvarlige valg. Vi skaber kollektioner af møbler, tilbehør og belysning, så du kan skabe et rum, hvor du føler dig tilpas.

 

 

Tanker fra vores grundlægger.

 

Det hele startede med tapet, eller rettere med manglen på tapet... I 2005 var jeg lige flyttet ind i et hus med min mand, og vi kunne simpelthen ikke finde noget tapet, der passede til vores smag. Jeg besluttede mig derfor for at lave mit eget, hvilket resulterede i ti forskellige tapetdesign. Jeg ansøgte om at få udstillet dem på en messe i Danmark, men havde ikke råd til at producere alle ti design, så ferm LIVING startede med bare ét tapetdesign og en håndfuld af prints.

 

“Det vigtigste for mig er dog, at ferm LIVING afspejler et sæt værdier, som vi kan være stolte af.”

 

I løbet af de seneste 14 år har ferm LIVING vokset sig større, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Det er, som om vi har bygget et hus, og at huset er blevet til et hjem med en masse dygtige medarbejdere og en stor produktportefølje, som vi fortsætter med at udvikle sammen.

Det vigtigste for mig er dog, at ferm LIVING afspejler et sæt værdier, som vi kan være stolte af. Vores største ambition er – og har altid været – at inspirere mennesker til at skabe den form for rum, der gør, at de kan føle sig tilpas og være sig selv i deres eget hjem. Et hjem er trods alt meget mere end en samling af smukke genstande – det er dét sted, hvor livet udfolder sig.

 

“Et hjem er trods alt meget mere end en samling af smukke genstande – det er dét sted, hvor livet udfolder sig.”

 

Vi vil fortsætte med at skabe inspirerende kvalitetsdesign i ærlige materialer, fortsætte med at tage os af vores hus ved at investere i dets vedligeholdelse – og fremme langsigtede partnerskaber med vores producenter og en virksomhedskultur, der fremmer balance og gennemsigtighed – og mere end nogensinde vil vi fortsætte og fremme vores engagement i etiske og bæredygtige metoder, der er venlige mod vores planet.

 

Tak, fordi du vil være en del af vores rejse.

Velkommen hjem.

 

Trine Andersen
Stifter og kreativ direktør