Om ferm LIVING

Livet er skabt af kontraster. Mens vi forsøger at navigere gennem forventninger og drømmer i en søgen efter mening og komfort, længes vi efter et liv i balance med plads til kaos og ro, tid til eftertænksomhed og lykkelige stunder.

Et sted, hvor vi kan være os selv, indse tingenes sande værdi og bare være os selv.

Med en passion for autentisk design og tydelig funktionalitet udfordrer vi os selv til at skabe fremtiden og er stolte over at skabe produkter, der hjælper dig med at balancere livets kontraster. Med bløde figurer, smukke teksturer og dybe farver giver vi dig mulighed for at skabe en autentisk og rolig atmosfære,mens avantgarde former, betagende mønstre og iøjnefaldende detaljer tilføjer et overraskende element.

Fra vores base i København arbejder vi med håndværkere overalt i verden og lader vores skandinaviske baggrund smelte sammen med globale færdigheder og traditioner. Vi tager vores ansvar over for mennesker og planeten alvorligt og forventer det samme af vores partnere. Vi skaber kollektioner af møbler, tilbehør og lamper, så du kan skabe rum til at være den du er.

 
 

 

Tanker fra vores grundlægger.

 

Det hele startede med tapet, eller rettere med manglen på tapet... I 2005 var jeg lige flyttet ind i et hus med min mand, og vi kunne simpelthen ikke finde noget tapet, der passede til vores smag. Jeg besluttede mig derfor for at lave mit eget, hvilket resulterede i ti forskellige tapetdesign. Jeg ansøgte om at få udstillet dem på en messe i Danmark, men havde ikke råd til at producere alle ti design, så ferm LIVING startede med bare ét tapetdesign og en håndfuld af prints.

 

“Det vigtigste for mig er dog, at ferm LIVING afspejler et sæt værdier, som vi kan være stolte af.”

 

I løbet af de seneste 14 år har ferm LIVING vokset sig større, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Det er, som om vi har bygget et hus, og at huset er blevet til et hjem med en masse dygtige medarbejdere og en stor produktportefølje, som vi fortsætter med at udvikle sammen.

Det vigtigste for mig er dog, at ferm LIVING afspejler et sæt værdier, som vi kan være stolte af. Vores største ambition er – og har altid været – at inspirere mennesker til at skabe den form for rum, der gør, at de kan føle sig tilpas og være sig selv i deres eget hjem. Et hjem er trods alt meget mere end en samling af smukke genstande – det er dét sted, hvor livet udfolder sig.

 

“Et hjem er trods alt meget mere end en samling af smukke genstande – det er dét sted, hvor livet udfolder sig.”

 

Vi vil fortsætte med at skabe inspirerende kvalitetsdesign i ærlige materialer, fortsætte med at tage os af vores hus ved at investere i dets vedligeholdelse – og fremme langsigtede partnerskaber med vores producenter og en virksomhedskultur, der fremmer balance og gennemsigtighed – og mere end nogensinde vil vi fortsætte og fremme vores engagement i etiske og bæredygtige metoder, der er venlige mod vores planet.

 

Tak, fordi du vil være en del af vores rejse.

Velkommen hjem.

 

Trine Andersen
Stifter og kreativ direktør