Boutique

Vores Boutique er vores univers af alt det, der udgør ferm LIVING. Det er et univers, der byder dig velkommen hjem, giver plads til livets kontraster og skaber en autentisk og uformel atmosfære, der på én gang er intim og inspirerende.

Har du ikke mulighed for at besøge den fysiske butik? Ikke noget problem – tag med på en virtuel rundtur i stedet! Nedenfor kan du komme med på en tur gennem alle de forskellige rum i butikken og opleve hele ferm LIVING-universet, inklusive alle produkterne fravores nyeste kollektion. Klik på de interaktive prikker for at få mere information om de enkelte produkter, og hvis du forelsker dig i noget, kan du bestille det direkte i vores webshop.

TRÆD IND I VORES BOUTIQUE

THE HOME of
FERM LIVING

ONLINE BOOKING

Du kan nu booke en online konsultation med en af vores dygtige og kreative butiksmedarbejdere, hvor vi inviterer dig ind i vores Boutique i The Home of ferm LIVING.
Her kan du få en nærmere kig på vores produkter, stille alle de spørgsmål du måtte have og få inspiration til at opdatere dit hjem. Klik på "Book her" og find en ledig tid der passer dig.

Vi glæder os til at se dig!

BOOK HER
VELKOMMEN HJEM

Velkommen til vores hjem. Kuglegården 1-5 ligger mellem maleriske kanaler, skæve husbåde og den utæmmede fristad Christiania i en historisk bygning med rødder helt tilbage til 1770, og hvis kompromisløse facade skaber en smuk kontrast til det upolerede bagtæppe. Som vores nye brand-hus rummer Home of ferm LIVING både vores kontorer og vores første butiksrum nogensinde – et 450 kvadratmeter stort Boutique, der udgør hele bygningens stueetage.

Bygningen blev opført i 1770 og blev oprindeligt brugt som arsenal for det danske militær. Lige siden har den været i militærets eje. Det vil sige indtil 2019, hvor ferm LIVING påbegyndte en komplet og omhyggelig renovering af bygningens 1900 m².

Vores vision har altid været at skabe et rum, hvor vores kunder kan føle sig helt og holdent veltilpasse og hjemme, og her er vores nye hus selvfølgelig ingen undtagelse.

Her er åbent for både private kunder, grossister og pressen, og du kan shoppe hele ferm LIVING-kollektionen samt et kurateret udvalg af vintage-kuriositeter, planter, coffee table-bøger og andet tilbehør til hjemmet. På de øvre etager ligger vores kontorer, hvor vores medarbejdere, både de kreative og dem inden for driften, yder deres bedste hver dag. Her eksperimenterer vores team af ferm LIVING-designere med nye ideer og skaber nye kollektioner af møbler, belysning og tilbehør til hjemmet, kun få skridt væk fra vores kunder.

 

The Home of ferm LIVING
Boutique
Kuglegårdsvej 1-5
1434, København K

T.: +45 31 38 20 51

Åbningstider:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-16

Afhent i butik: Vi tilbyder muligheden for at afhente online ordrer i butikken hverdage mellem kl. 10-18 og lørdage mellem kl. 10-16. Husk blot at tilvælge dette ved checkout når du placerer din ordre. Du vil derefter få besked, når din ordre er klar til afhentning.

Læs mere om Kuglegården

Material Library

I vores materialebibliotek i The Home of ferm LIVING har vi skabt et kreativt arbejdsområde, hvor du kan finde materialeprøver fra alle vores Made to Order-produkter, få farveinspiration samt berøre og opleve alle de forskellige strukturer og overflader fra vores kollektion. Du finder også 3D-printede, 1:10-modeller af vores møbler, så du kan lave konkret fysisk planlægning af dine kommende projekter. Du kan endda oprette dit eget personlige moodboard ved hjælp af de bakker, der er tilgængelige her.

Du kan booke en tid i vores Material Library ved at sende enmail til themateriallibrary@fermliving.com medfølgende information:

Navn
Ønskede tidsrum
En kort beskrivelse af dit projekt
(inkl. om dit projekt er af professionel eller privat karakter)

The Home of ferm LIVING

Følg vores Boutique & Showroom på instagram og vær blandt de første til at få info omkring kommende events og nyheder i butikken. Tag os når du besøger butikken og følg #fermlivingboutique og #fermliving for mere inspiration.