Vi arbejder for en bedre fremtid

Vores syn på ansvarlighed

Vores perspektiv på ansvarlighed

Hos ferm LIVING omfavner vi livets kontraster og ser dem som muligheder for vækst. Vi ønsker at give mennesker mulighed for trygt at skabe rum til en mere bæredygtig tilværelse med produkter, der afspejler vores designfilosofi. Vi er bevidste om vores rolle på denne rejse og hvordan vi kan lægge grobund til forandring og muliggøre ansvarlige valg.

Vi fokuserer på bæredygtighed i både miljømæssige og sociale sammenhænge, og vores urokkelige mål er at kommunikere vores fremskridt og øge gennemsigtigheden. Vores ansvarlighedsmålsætning er følgende: "Vi arbejder for en bedre fremtid, så du kan have det godt med dine valg i dag". Vi har i den forbindelse formuleret omkring ni forpligtelser for 2030, der spænder over temaerne "Vores planet", "Vores samfund" og "Vores fællesskab".

Vores passionerede team, herunder vores Changemaker-ambassadører, arbejder dedikeret med at skabe fremskridt, iværksætte initiativer, projekter og handlinger for at sikre løbende forbedringer på alle niveauer – lige fra materialevalg og designprocesser til produktionsmetoder, logistik og kultur.

Vores forpligtelser omfatter vores designs holdbarhed og levetid, både med hensyn til funktionalitet og æstetik. Vi følger strenge krav til ansvarlighed og etablerede regelværk og tilstræber en vugge-til-grav-tilgang, hvor vi omhyggeligt overvejer hele livscyklen for vores produkter. Vi arbejder desuden kontinuerligt for at integrere mere ansvarlige materialer og metoder i vores design.

Vi er dedikerede til ansvarlig produktion og arbejder med certificeringer og tests for at fremme bedre metoder, bedre produkter og sikre fair arbejdsforhold i vores forsyningskæde. Vores langvarige partnerskaber med leverandører og håndværkere er bygget på gensidig respekt, gennemsigtighed og omtanke, og alle får mulighed for at udforske mulighederne for ansvarlig forretning og bedre levevilkår.

Vi bruger et klimascreeningsværktøj til at måle vores produkters CO2-fodaftryk og til at indhente viden og data for at imødekomme vores fremtidige mål. Vi er stolte af at deltage i FN's Global Compact, verdens største bæredygtighedsinitiativ for virksomheder , og vi rapporterer vores fremskridt i vores årlige Responsibility Report, hvor vi holder os selv ansvarlige for vores indsats.

Det er helt afgørende for dansk design at placere bæredygtighed øverst på dagsordenen for på den måde at forme fremtidens design og bringe bæredygtighed frem i rampelyset. Vi er bevidste om, at vores rejse mod øget ansvarlighed og bæredygtighed ikke har noget fast slutpunkt. Ligesom verden udvikler sig, gør vores mål det også, formet af de uvurderlige erfaringer, vi har gjort os på vejen mod en bedre fremtid.

Vores 2023 Responsibility Report

Vores 2022 Responsibility Report

Vores 2021 Responsibility Report

 

Vores mål for 2030

Vores Planet

- Skabe fuld gennemsigtighed om alle produkter
- Opnå tredjepartscertificeringer på alle produkter, hvor det er muligt
- Arbejde hen imod CO2-neutralitet

 

Vores Samfund

- Opbygge værdi på alle bundlinjer: mennesker, planet, profit og formål
- Inspirere kunder til at træffe ansvarlige valg
- Give tilbage til lokalsamfund som støtte til bedre hjem

 

Vores fællesskab

- Fastholde en stærk kultur med klare værdier
- Skabe langvarige relationer, der er baseret på tillid og respekt
- Give os alle mulighed for at lære og udvikle os sammen