Vi Arbejder For en Bedre Fremtid

Vores syn på ansvarlighed

Vores syn på ansvarlighed

Hos ferm LIVING hylder vi kontrasterne i livet. Vi ønsker, at folk skal føle sig trygge ved de valg, de træffer, når de skaber rum til at leve mere bæredygtigt. I søgen efter balance kan det være svært at navigere i forhold til godt og ondt, rigtigt og forkert. Som designvirksomhed ser vi det som vores ansvar at gå forrest – at inspirere til forandring og hjælpe os alle med at træffe ansvarlige valg.

For at hjælpe os med at opnå dette har vi opstillet en ambitiøs ansvarlighedsstrategi. Baseret på ni mål for 2030 på tværs af 'Vores planet', 'Vores samfund' og 'Vores familie' omfavner vi vores ansvar holistisk og fletter en tankegang om bæredygtighed ind i alle dele af vores virksomhed. Alle afdelinger arbejder hver dag med initiativer, projekter og handlinger, der sikrer stabilt fremskridt, ansvarlighed og integritet i alt, hvad vi gør, fra valg af materialer og vores designprocesser til produktionsmetoder, logistikken for levering og måden, vi former vores kultur på.

Vi ønsker, at vores design skal holde – både funktionsmæssigt og æstetisk. I vores søgen efter at opnå dette anvender vi strenge bæredygtighedskriterier og arbejder inden for en fast praksisramme. Vi har en 'vugge-til-grav'-tilgang i forhold til alle vores produkters livscyklus og arbejder for, at så mange af vores produkter som muligt er fremstillet af ansvarlige materialer.

Vi har forpligtet os til ansvarlig produktion. Vi arbejder med certificeringer og test for at sikre, at arbejdsforholdene i vores forsyningskæde er trygge og retfærdige, og at vores produkter er ansvarligt produceret og af høj kvalitet.

Vi arbejder på at reducere vores påvirkning. Vi bruger et klimascreeningsværktøj til at måle vores produkters CO2-fodaftryk og til at indhente viden og data til vores fremtidige mål. Vi deltager i UN Global Compact og rapporterer fra 2022 om vores årlige fremskridt på deres platform.

Vi opfordrer til bedre samarbejdsrelationer. Vi indgår i langvarige relationer, der er baseret på gensidig værdiskabelse, gennemsigtig kommunikation og hensynsfuld adfærd. Relationer, hvor alle kan udforske muligheder for ansvarlig forretningsførelse og en bedre levevis.

Det er en vedvarende rejse, og vi ved, at der vil være dilemmaer og bump undervejs. Vi arbejder alle hen imod en bedre fremtid ved at bidrage til den vigtige og løbende dialog om bæredygtighed og ved at hjælpe hinanden med at udnytte indsigter til at lære og vokse.

Vi er, som et element i at holde os selv ansvarlige for at træffe bæredygtige valg for en bedre fremtid, del af verdens største initiativ for ansvarlige virksomheder, FN's Global Compact, og udgiver årligt en Responsibility Report.

Vores 2022 Responsibility Report

Vores 2021 Responsibility Report

 

 

Vores mål for 2030

Vores Planet

- Skabe fuld gennemsigtighed om alle produkter
- Opnå tredjepartscertificeringer på alle produkter, hvor det er muligt
- Arbejde hen imod CO2-neutralitet

 

Vores Samfund

- Opbygge værdi på alle bundlinjer: mennesker, planet, profit og formål
- Inspirere kunder til at træffe ansvarlige valg
- Give tilbage til lokalsamfund som støtte til bedre hjem

 

Vores Familie

- Fastholde en stærk kultur med klare værdier
- Skabe langvarige relationer, der er baseret på tillid og respekt
- Give os alle mulighed for at lære og vokse sammen