Ansvarlige produkter

Hvad betyder det, at et produkt har et "RESPONSIBLE"-mærke?

"RESPONSIBLE"-mærket angiver, at et produkt enten er FSC®-, GOTS- eller OSC 100-/Organic blended-certificeret eller produceret i et genbrugsmateriale som genbrugsglas, genbrugsaluminium, genbrugsbomuld, genbrugspapirmasse, genbrugskeramik eller PET-garner spundet af postforbrugerplast. Materialer som brun bomuld, brændenælde og bomuldsmaché er inkluderet på grund af deres lavere miljømæssige fodaftryk sammenlignet med mere konventionelle modstykker. Vi arbejder hele tiden på at integrere mere ansvarlige materialer og metoder i vores fremtidige design.

 

Hvad betyder det, at et produkt er GOTS-certificeret?

GOTS er en forkortelse af Global Organic Textile Standard og er anerkendt som verdens førende forarbejdningsstandard for tekstiler fremstillet af økologiske fibre. Den definerer miljømæssige og sociale kriterier på højt niveau i hele forsyningskæden for økologiske tekstiler.

Læs mere om GOTS her.

 

Hvad betyder det, at et produkt er FSC® certificeret?

FSC® står for Forest Stewardship Council og er en international nonprofit-mærkningsordning for træ og papir. I FSC®-skovbrug fældes der ikke mere træ, end skoven naturligt kan reproducere. Samtidig er FSC® en garanti for, at de mennesker, der arbejder i hele forsyningskæden, behandles lovligt og etisk korrekt, og at dyr og planter beskyttes.

 

Vi arbejder for en bedre fremtid

Læs mere om vores syn på ansvarlighed her.

Udforsk alle vores ansvarlige produkter her.