The Art of Home: Vi præsenterer vores SS21 Collection

Vores nye kollektion formidler de intuitive følelser, der er en del af processen, når du skaber dit perfekt ufuldkomne hjem med varme, finurlige detaljer, der afspejler impulsivitet og kunstneriske sans.

 

 

Dit hjem er et levende kunstværk, et perfekt ufuldstændigt rum, der efterhånden forandres og får et nyt udtryk i takt med årstiderne i dit liv. Med tiden, når din samling af personlige kuriositeter, brugsting og elskede arvestykker begynder at vokse, udvikler dit hjem sin egen sjæl. Det vil rumme uendeligt mange minder og følelser, der er personlige for dig, kunstneren og skaberen, og det er op til dig, hvornår dit hjem, dit personlige kunstværk, er færdigt – det sandsynlige svar er ... aldrig.

 

 

På mange måder er det at komme hjem som at tage en varm og tryg frakke på: Det er et trygt sted, hvor du kan være den mest autentiske, sande version af dig selv, fri for omverdenens forventninger og krav. Når du træder ind gennem hoveddøren og ind i dit fristed efter en lang dag, kan du begynde at fjerne de beskyttende lag, du iførte dig, da du gik ud ad døren – dit omhyggeligt konstruerede panser, der beskytter dig, når du er allermest sårbar og hudløs. Her kan du føle dig tryg og finde plads til at trives og vokse – både alene og i selskab med dine kære – og her kan du slappe af, reflektere og bearbejde hverdagens triumfer og udfordringer.

 

 

 

 

Dit hjem udvikler sig med tiden, og når du inviterer nogen ind, er det som at blotlægge en sårbar del af dig selv, der hele tiden forandres. At introducere vores nye SS21-kollektion til verden føles lige så sårbart. Med vores nye kollektion fortsætter vi med at bevæge os tættere på Moder Jord med bløde, organiske former og neutrale jordfarver, der spænder lige fra sort til let sandfarvede nuancer. Med varme, finurlige detaljer, der afspejler det impulsive og kunstneriske, favner vores nye kollektion de intuitive følelser, der er forbundet med at skabe et perfekt ufuldkomment hjem. Vi arbejder fortsat med taktile, naturlige materialer som ler, brændt terrakotta og FSC®-certificeret træ samt nytænkende, bæredygtige materialer som genanvendt plast og PET-garn. Med denne nye kollektion ønsker vi at fange et øjeblik, der understreger det personlige, uhøjtidelige og ufærdige, der er essensen i den trygge, autentiske følelse af at høre til – af at være hjemme.