Vores Produktion

Path Hammock

HVOR: CHENNAI, INDIEN
ANTAL ANSATTE: 75
GRUNDLAGT I: 1990

Den ansvarligt fremstillede Path Hammock produceres i området Tamil Nadu i byen Chennai, Indien. Vores fabrik, der blev etableret i 1990 og i dag beskæftiger omkring 75 medarbejdere, specialiserer sig i vævede hængekøjer, tekstilhængekøjer og gynger af høj kvalitet. Fabrikken tager sit sociale ansvar meget alvorligt og har derfor flere igangværende CSR-initiativer. Fabrikken har indført pendlerbusser for at sikre de kvindelige ansatte problemfri transport til og fra arbejde. Fabrikken tilbyder også dagpleje for de ansattes børn.

 

De seneste 15 år har fabrikken i Chennai anvendt PET-garn for at understøtte ansvarlig produktion. Vores Path Hammock produceres med GRS-certificeret PET-garn, der er fremstillet af 100 % genbrugte plastflasker. Da vores fabrik ikke selv fremstiller PET-garn, anskaffer vi garnet ved hjælp af en proces, der består af to dele. Til at starte med indkøber fabrikken PET-fibre fra en af Indiens førende leverandører af PET-fibre. For at give vores hængekøjer den rigtige farve bruger leverandøren en særlig teknik til at farve garnet, der kaldes Dope Dyed Yarn. Metoden er kendt som værende mere ansvarlig end andre farvemetoder. Konkret består den i at tilsætte farvestof til de genbrugte plastflis, før de forarbejdes til PET-fibre, hvilket mindsker energiforbruget og vandspild. Når de genbrugte plastflis er farvet, forarbejdes de til PET-fibre. Derefter sendes fibrene videre til en anden leverandør, som spinder PET-garnet.

 

Billledetext

 

På fabrikken i Chennai spindes PET-garnet til reb ved hjælp af en maskine. Under spindeprocessen væves rebene på de pinde, der bruges i den efterfølgende væveproces. Rebene gives derefter videre til en af de mange dygtige kvinder på fabrikken, hvorpå de væves løst til en Path Hammock. Den indviklede væveproces tager ca. to dage for hver enkelt Path Hammock, og fabrikken producerer i øjeblikket 30-35 Path Hammocks om dagen.

 

Certifikater: BSCI, Sedex, FSC, GOTS

 

 

Billledetext

 

Path Hammock

 

Læn dig tilbage og nyd roen i det fri i vores Path Hammock. Hængekøjen er fremstillet udelukkende af genanvendt PET-garn, som er spundet af forbrugsplast, og den håndvævede hængekøje er ikke kun bæredygtig, men også yderst holdbar til langvarig udendørs brug. De to rækker af frynser fremhæver Paths afslappede og ubekymrede udtryk.

Lær mere om vores Path Hammock