Vores Produktion

Polstrede Møbler

Hvor: Italien
Ansatte: 60
Grundlagt i: 2008

Som producent af vores Catena- og Rico-serie har denne lille, familiedrevne virksomhed i det nordøstlige Italien specialiseret sig i polstrede sofaer, stole og hovedgærder. Fabrikken bruger næsten kun materialer fremstillet i Italien, og møbelpolstrerne arbejder udelukkende i hånden, når de fremstiller ferm LIVINGs eksklusive sofaer og møbeldesign.

Billledetext

 

 

Billledetext

 

 

Billledetext

 

 

RICO LOUNGE CHAIRS

Rico-serien byder kurver og volume velkommen i et klassisk design, defineret af bløde linjer og et indbydende udtryk. Som en kontrast til den solide ramme på lænestolen har den en tidløs polstring af let boucléstof, som er vævet af lækkert ujævnt garn for at opnå den rige overfladetekstur. Seriens bølgende struktur giver ethvert rum en moderne forening af komfort og elegance og drager dig ind i sin moderlige omfavnelse.

Se Rico Lounge Chairs her

 

 

CATENA SOFA

Den indbydende sækkestol-inspirerede form på vores lave Catena-sofa har generøse dimensioner og er perfekt til total afslapning og hygge. Vi kalder det ‘low living’. Med vores Catena Poufs kan du skabe en plads, hvor du på behagelig vis kan hvile dine fødder, eller du kan bruge dem som en ekstra siddeplads. Navnet Catena er inspireret af kædelinjens (på engelsk: “catenary”) kurve – det vil sige den u-form, som skabes af en kæde eller et kabel, der er ophængt i begge ender – og denne afspejles i de bløde kurver og dekorative sømme på Catena-sofaen. De komfortable designs er skabt med det innovative MCN-skum, der sikrer maksimal komfort og holdbarhed.

Se Catena Sofaerne her