Vores Produktion

Bianco Curia-marmor

Hvor: Italien
Ansatte: 13
Grundlagt i: 1969

Bianco Curia-marmoret, der bruges til vores Mineral Tables Collection, kommer fra et stenbrud i Brescia, en by beliggende i regionen Lombardiet i det nordlige Italien. I stenbruddet udskæres store plader af marmor med en vægt på ca. 4,5 tons, derefter undersøges og kvalitetskontrolleres de, inden de sendes videre til fabrikken.

På den familieejede fabrik er det faderen, som vælger, hvilke marmorplader der er gode nok til produktionen. Det er kun plader af Bianco Curia-marmor af en særlig høj kvalitet, der udvælges til vores Mineral Tables. Faderen har arbejdet med marmor i mange år, og ved at banke på marmorpladerne kan han med det samme høre, om pladen er af god kvalitet eller ej.

Når de er blevet udvalgt, skæres de store marmorplader i mindre stykker af en specialiseret skæremaskine. Maskinen har en stor klinge, som langsomt skærer gennem stenen, mens bladet holdes køligt af en konstant strøm af koldt vand. Efter de er blevet skåret til, mejsles marmorelementernes karakteristiske kanter i hånden af en dygtig håndværker, der arbejder på fabrikken. Til sidst poleres hvert stykke marmor omhyggeligt for at gøre overfladen så glat som muligt, og marmoret får sin sidste finish, inden det er klar til montering.

 

Billledetext

 

 

 

Billledetext

 

 

Billledetext

 

 

MINERAL TABLE-KOLLEKTIONEN

Vores Mineral Tables fungerer både som borde og dekorative skulpturer og sætter et virkningsfuldt præg på dit hjem. De er lavet med Bianco Curia-marmor og gør virkelig indtryk, og derudover har de kanter, der brydes i hånden med en mejsel, så hvert bord bliver unikt.