Vores Produktion

Tæpper

Hvor: Bhadohi, Indien
Ansatte: 1200
Grundlagt i: 1947

Fabrikken er beliggende i en lille by i Indien i regionen Bhadohi, der af de lokale betegnes som 'tæppernes by', fordi den er kendt for at huse en hjemmeindustri for håndlavede tæpper. Områdets tradition for vævning rækker langt tilbage i historien og kulturen, og håndværket er blevet forfinet gennem mange generationer.

Alle faser i produktionen af vores tæpper og de fleste tekstiler udføres manuelt, hvilket gør hvert tæppe helt unikt. Fabrikken har 900 'punja'-væve, 100 håndvæve, 100 mekaniserede væve og 5 Van de Wiele-maskiner. Med en arbejdsstyrke bestående af 65 procent kvinder har denne fabrik flest kvindelige ansatte i regionen. Fabrikkens væve er ergonomisk tilpasset, så de passer bedre til de kvindelige arbejdstagere, og der tilbydes børnepasning på stedet til dem med små børn. Ulden, der anvendes i produktionen, kommer fra fabrikkens egne eller udvalgte lokale møller, der er indrettet til produktion af garn, og uldfibrene kommer fra Indien, New Zealand og Europa. Størstedelen af bomulden er BCI- og GOTS-certificeret, mens det innovative PET-garn, der bruges til vores Way og Desert stole-serie, bliver fremstillet af genbrugte plastflasker.

Fabrikken har forpligtet sig til at tage socialt ansvar, hvilket blandt andet har ført til nogle tiltag omkring rekrutteringen, hvilket giver kvindelige vævere erfaring med håndværket i hjemmet og uddannelse og læring, der fører til beskæftigelse, kørsel af de ansatte til og fra arbejdet for dem, der bor langt fra fabrikken, samt kurser om sundhed og personlig hygiejne.

Certificeringer: Better Cotton Initiative (BCI), Responsible Wool Standard (RWS), SEDEX, SA8000

 

Billledetext

 

 

Billledetext

 

 

Billledetext

 

 

 

WAY TÆPPER

Vores Way-serie af tæpper, løbere og pudebetræk genanvender plastflasker. Hvert af de bæredygtige design er lavet af genanvendt PET-garn, der er vævet i et tofarvet design med en taktil og meget holdbar finish.

Se vores Way Tæpper

 

 

SHADE LOOP- & EASE LOOP TÆPPER

 

Se Loop Tæpper her

 

 

SAFARI TUFTEDE TÆPPER

En ny bedste ven og et blødt gulvtæppe til børneværelset. Tæppet er tuftet, så det bliver blødt og lækkert. Som det nye yndlings legested eller der hvor man kan tage en hurtig lur, kan dette tæppe blive udgangspunktet for mange nye eventyr i børneværelset

Se Safari Tuftede Tæpper her