The Home of ferm LIVING

Velkommen hjem.

Kuglegården 1-5 ligger mellem maleriske kanaler, skæve husbåde og den utæmmede fristad Christiania i en historisk bygning med rødder helt tilbage til 1770, og hvis kompromisløse facade skaber en smuk kontrast til det upolerede bagtæppe. Som vores nye brand-hus rummer Home of ferm LIVING både vores kontorer og vores første butiksrum nogensinde – et 450 kvadratmeter stort Boutique & Showroom, der udgør hele bygningens stueetage.

Bygningen blev opført i 1770 og blev oprindeligt brugt som arsenal for det danske militær. Lige siden har den været i militærets eje. Det vil sige indtil 2019, hvor ferm LIVING påbegyndte en komplet og omhyggelig renovering af bygningens 1900 m². Vores vision har altid været at skabe et rum, hvor vores kunder kan føle sig helt og holdent veltilpasse og hjemme, og her er vores nye hus selvfølgelig ingen undtagelse.

 

 

 

Vores Boutique & Showroom er vores univers af alt det, der udgør ferm LIVING. Det er et univers, der byder dig velkommen hjem, giver plads til livets kontraster og skaber en autentisk og uformel atmosfære, der på én gang er intim og inspirerende.

 

 

 

“Vores vision har altid været at skabe et rum, hvor vores kunder kan føle sig helt og holdent veltilpasse og hjemme, og her er vores nye hus selvfølgelig ingen undtagelse.”

 

 

Her er åbent for både private kunder, grossister og pressen, og du kan shoppe hele ferm LIVING-kollektionen samt et kurateret udvalg af vintage-kuriositeter, planter, coffee table-bøger og andet tilbehør til hjemmet. På de øvre etager ligger vores kontorer, hvor vores medarbejdere, både de kreative og dem inden for driften, yder deres bedste hver dag. Her eksperimenterer vores team af ferm LIVING-designere med nye ideer og skaber nye kollektioner af møbler, belysning og tilbehør til hjemmet, kun få skridt væk fra vores kunder.

 

Velkommen Hjem.

Kuglegårdsvej 1-5
1434, København K

Åbningstider:
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-16