Borddækning til enhver lejlighed

Nogle af de bedste, mest livsbekræftende øjeblikke sker, når vi sidder omkring et bord. Ved at spise sammen næres vores hjerter, drømme bliver til virkelighed, og minder bliver skabt.

Nogle af de bedste, mest livsbekræftende øjeblikke sker, når vi sidder omkring et bord. Ved at spise sammen næres vores hjerter, drømme bliver til virkelighed, og minder bliver skabt. Prøv et øjeblik at sætte farten ned i dit travle og smukke liv, og find ind til glæden ved at sidde tæt sammen med dine nærmeste – eller måske ved siden af én, du knap nok kender.

Oplev, hvor smukt det er at lade hinandens fortællinger folde sig ud, mens latteren fylder hele vores krop, og tårerne løber ned ad vores kinder. Det er dyrebare øjeblikke som disse, der minder os om at få mest muligt ud af vores tid og suge livet til os, som det er.

Du kan ikke dække et smukt bord, før det grundlæggende er på plads. I denne guide har vi valgt at bruge vores Ripple-kollektion og Sekki-serien som fundament i de forskellige borddækninger, som vi har stylet til en hvilken som helst særlig anledning.

Med denne guide håber vi, at vi kan hjælpe dig med at gøre dit spisebord til dit yndlingssted derhjemme og skabe den helt rigtige stemning til dine fremtidige sammenkomster og middagsselskaber med venner og familie.

HVERDAGSBORDET

En smuk borddækning er ikke kun forbeholdt fester, højtider eller særlige anledninger. På en helt almindelig hverdag kan du også sagtens gøre noget ekstra ud af dit måltid ved at skrue op for stilen i din borddækning. Dæk et enkelt, afslappet og elegant bord, som skaber en hyggelig middagsstemning, uden I behøver at tage på fine restauranter.

HØSTFEST

Når efteråret overmander os med sin kolde blæst og varme efterårsfarver, har vi brug for ekstra hygge og opmuntring. Det er det perfekte tidspunkt at invitere til en afslappet komsammen, hvor du kan nyde at være sammen med dine nærmeste venner, mens solen hænger lavt på himlen.

EFTERMIDDAGSTE

Lad de hyggelige omgivelser, en friskbrygget kande te og en lækker kage varme din sjæl, så du har noget at stå imod med i den mørke tid. Det er helt perfekt, når du vil slappe af efter en lang dag på arbejdet og bruge tid med dine venner.

Prøv et øjeblik at sætte farten ned i dit travle og smukke liv, og find ind til glæden ved at sidde tæt sammen med dine nærmeste – eller måske ved siden af én, du knap nok kender.

WEEKENDEN

Benyt weekenden til at skrue ned for tempoet, og nyd et sent morgenmadsmåltid med venner og familie. Invitér dine gæster på et afslappet og hyggeligt morgenbord, hvor I kan slappe af i hinandens selskab og nyde det friskbagte brød og duften af hjemmelavet kaffe, mens de timelange samtaler bliver til minder for livet.

ADVENTSSØNDAG

Adventssøndagene byder på hyggelige stunder,hvor juleglæden breder sig, og her er det oplagt at invitere dine venner og familie på besøg, så I sammen kan tælle dagene til juleaften. Dæk et smukt julebord fyldt med tindrende lækkerier, julepynt og lysestager, der kan sprede lys i den mørke tid.

DET EKSTRAVAGANTE BORD

Uanset anledningen eller menuen fortjener borddækningen til et festmåltid et særligt og ekstravagant touch. Gør noget ekstra ud af borddækningen ved at tilføje lidt farve til dine kuverter, og sæt scenen for en vidunderlig sammenkomst og en uforglemmelig aften for dine gæster.

En smuk borddækning er ikke kun forbeholdt fester, højtider eller særlige anledninger. På en helt almindelig hverdag kan du også sagtens gøre noget ekstra ud af dit måltid ved at skrue op for stilen i din borddækning.

EN LILLE KAFFEPAUSE

Vi fortjener alle lidt forkælelse og tid til at mindes, komme hinanden ved og opdage nye ting ved hinanden. Findes der en bedre måde at gøre det på end over en god gammeldags kop kaffe og et stykke himmelsk kage?

JULEAFTEN

Juleaften er den perfekte dag til at sætte farten ned og gøre noget særligt for dine nærmeste. For virkelig at kunne hengive dig til julens magi må du fylde øregangene med julesange, nyde julens mange lækkerier og dække et fantastisk og funklende bord, der er omdrejningspunktet for den hyggeligste julemiddag.

BØRNEBORDET

Hvorfor er det kun de voksne, der skal forkæles med en flot og indbydende borddækning? Gør middagsmåltidet med de små endnu bedre med en sjov, charmerende og legende borddækning, der forvandler hvert måltid til en lille fest.

NYTÅRSAFTEN

Som en af de mest glamourøse dage på året handler nytårsaften om at have det sjovt sammen med vores nærmeste, mens vi deler vores drømme og lægger planer for det kommende år. Hvis du har planer om at holde en nytårsfest, skal du sørge for at dække et festligt og bjergtagende bord, så I kan tage hul på det nye år med manér.