Ripple Rhapsody

Få en smagsprøve på vores hjem

Få en smagsprøve på vores hjem

Vores hjem er så meget mere end bare et sted. Det er en følelse, en duft, en smag. Følelsen af hjem er knyttet til vores personlighed og minder, men er alligevel noget, vi ønsker, at alle vores gæster kan opleve og få en smagsprøve på. Derfor er vi gået sammen med den strålende bartender fra baren Duck og Cover i København, Kasper Riewe-Høegh, der har skabt vores helt egen signaturdrink, som serveres i Ripple Long Drink Glasses. Lavet af hjemmelavet rabarbersaft, gin og Aperol er den en smagsprøve på vores hjem, og vi kalder den Ripple Rhapsody. For at sikre, at der er en drink til alle, har Kasper Riewe-Høegh også skabt et par matchende drinks, som skal serveres i Ripple Champagne Saucers og Ripple Glasses: En champagnecocktail og en alkoholfri espresso-tonic.

Skål!

Navn Efternavn Billledetext

"Juice et bundt rabarber og filtrér saften gennem ostelærred eller et kaffefilter."


Ripple Rhapsody

Ingredienser

20 ml af din foretrukne blomstergin
20 ml Aperol
5 ml frisk citronsaft
40 ml hjemmelavet rabarbersaft
Danskvand

Hjemmelavet rabarberdrik
Juice et bundt rabarber og filtrér saften gennem ostelærred eller et kaffefilter. Bland saften 1:1 med hvidt sukker, og omrør/ryst for at opløse sukkeret. Opbevar i køleskabet.

Sådan blandes drinken
Fyld et Ripple Long Drink Glass med is. Hæld Aperol, gin, frisk citronsaft og rabarbersaft i, og fyld op med kølig danskvand. Pynt med en rabarberstilk og friske eller tørrede appelsinskiver.

"Pynt med en rabarberstilk og friske eller tørrede appelsinskiver."

 

Navn Efternavn Billledetext

Falling Leaves

Ingredienser
10 ml hjemmelavet pære-/anissirup
10 ml Palo Cortado-sherry
10 ml Poire William
Fyld op med tør mousserende vin

Hjemmelavet pære-/anissirup
Giver ca. 400 ml.
Skær to økologiske pærer i skiver og opbevar dem i en egnet beholder. Tilsæt en kapsel stjerneanis, 600 g hvidt sukker og 300 ml kogt vand. Omrør eller ryst for at opløse sukkeret. Lad blandingen trække og opbevar den i køleskabet, når den er kølet af.

Sådan blandes drinken
Hæld hjemmelavet pære-/anissirup, sherry og Poire William i din Ripple Champagne Saucer. Fyld op med mousserende vin og rør forsigtigt, så du undgår at miste for mange bobler.

Navn Efternavn Billledetext

"Hæld hjemmelavet vaniljeshrub i et Ripple Glass fyldt med is, og fyld op med tonic, men gør plads til et shot espresso."

Twisted Espresso-Tonic

Ingredienser
10 ml hjemmelavet vaniljeshrub
1 shot espresso
Fyld op med Fever Tree Indian Tonic

Hjemmelavet vaniljeshrub
Giver ca. 500 ml.
Lav en enkel sirup af 700 g hvidt sukker og 350 ml kogt vand. Skær en vaniljestang op på langs, skrab kornene ud, og hæld dem i siruppen. Lad siruppen køle af. Tilsæt 100 ml hvidvinseddike, når den er kold, og omrør, til det er blandet. Opbevar din vaniljeshrub i køleskabet.

Sådan blandes drinken
Hæld hjemmelavet vaniljeshrub i et Ripple Glass fyldt med is, og fyld op med tonic, men gør plads til et shot espresso. Omrør for at sikre, at tonic og shrub blandes. Omrør forsigtigt, så du bevarer så mange bobler som muligt. Tilsæt et espressoshot og servér.

UDFORSK RIPPLE-SERIEN