Refleksioner om året, der er gået

 

2020 har på mange måder været et meget specielt og omvæltende år, hvor vores vante livsrytmer er blevet ændret. Sammen har vi langsomt tilpasset os en ny måde at leve på, og der ligger stadig mange ukendte udfordringer foran os.

Hos ferm LIVING er vores største ambition at skabe design, der får folk til at føle sig godt tilpas i deres eget hjem, og som vil give dem glæde og trøst i både rolige og kaotiske tider. 2020 har indebåret meget af det sidstnævnte, så når året nærmer sig sin slutning, og vi trækker os tilbage i vores hjem for at fejre julen og nytåret, er vores største juleønske, at du får en sikker og fredelig afslutning på året. Vi håber, at din jul vil være fyldt med tændte stearinlys, dejlig mad og god stemning – og frem for alt, at du vil være i stand til at tilbringe den sammen med dem, du holder allermest af.

Når vi forbereder os på at byde det nye år velkommen med lækker mad, fyrværkeri og champagne, gør vi det med håbet om, at 2021 bliver et år med berigende samvær og nye begyndelser; et nyt frisk kapitel, hvor vi kan begynde at nyde alle aspekter af livet igen. Vi ser frem til at dele det med dig.

 

Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår.

Kærlige hilsner fra alle os hos ferm LIVING