Refleksioner over året, der er gået

Mens vi finder vores samling af festlige hatte og nytårsknallerter frem, tænker vi over året, som er ved at være omme.

 

Året 2021 har på mange måder været begivenhedsrigt. Og selv om året har været præget af en vis usikkerhed, er der stadig nogle ting, som forbliver det samme – nemlig betydningen af hjem og de mennesker, vi holder af.

 

 

2021 var året, hvor vi fejrede vores 15-års jubilæum, og som det er tilfældet med alle jubilæer, fik det os til at reflektere over, hvad vi har opnået, og hvad der ligger forude. Nogle begivenheder fra det forgangne år vil for altid have en særlig plads i vores hukommelse. I august lancerede vi vores eksklusive samarbejde med Louisiana Museum of Modern Art – et af vores yndlingssteder i Danmark.

Det var også året, hvor vores ferm LIVING-community nåede en monumental milepæl på en million følgere på Instagram, hvilket vi fejrede i oktober. Hver dag oplever vi, at vi bliver inspireret af de mange mennesker, der byder vores design velkommen i deres perfekte uperfekte hjem og deler disse øjeblikke med os. Med udgangspunkt i denne inspiration er vi stolte af kontinuerligt at arbejde med ansvarlighed og bæredygtighed i alle aspekter af vores forretning og øge antallet af ansvarlige produkter for hver kollektion.

 

Og nu hvor vi gør os klar til at springe ind i 2022 med bobler og glæde, forventer vi, at året vil bringe os flere nye og spændende eventyr. Vi ser frem til at dele dem med dig.

Godt nytår fra København
ferm LIVING