Notes of Spring

Vores SS22 pre-collection fejrer forårets tilbagevenden og er fyldt med spændende items til dit udendørsrum.

 

Når lyset langsomt, men sikkert, vender tilbage, begynder vi også at se frem til foråret. Mens vi venter på de spirende blade og varmere dage forude, retter vi fokus mod vores elskede udendørsarealer og bliver både forventningsfulde og opstemte, efterhånden som vi begynder at dagdrømme om kølige drinks på altanen og sammenkomster i haven. I vores grønne fristed nyder vi taknemmeligt de første velkendte solstråler, der skaber lange skygger og inviterer os til at tilbringe mere tid udenfor. Vi søger at indfange den fine følelse af forår og sætter farten ned, mens vi sætter os til rette i sofaen i vores udendørs oase og nyder følelsen af en ny begyndelse.

Som et udtryk for vores længsel efter foråret kombinerer vores udendørskollektion varme nuancer, ansvarlige materialer og taktile design, som vi synes fanger selve essensen af denne håbefulde sæson. Med en overbevisende følelse af optimisme minder den os om, hvor smuk forandring kan være, og kollektionen opfordrer dig til at skabe din egen udendørs oase – et sted, hvor rustikke træer plantes i store terrakottakrukker, og hvor du kan lade tankerne vandre, mens du kigger op på en skyfri blå himmel.

 

Billledetext

 

 

NYHEDER TIL UDELIVET

Vi inviterer dig til at udforske vores nye kollektion til det vidunderlige udeliv. Uanset om dit udendørsrum er en hyggelig altan, en terrasse i byen eller en frodig have, vil vores kollektion af udendørsmøbler og tilbehør helt sikkert hjælpe med at forvandle det til et fredfyldt fristed. Læn dig tilbage og tag et velfortjent hvil i vores nye Desert Sofa-kollektion, plant et gammelt oliventræ i vores Ando Pots, og placer dine bøger, magasiner og et glas kold limonade på vores Level Coffee Table.

Udforsk vores kollektion til udelivet

 

 

Billledetext

 

 

DESERT SOFA-KOLLEKTIONEN

Sommer er lig med afslapning og kvalitetstid i rolige udendørs omgivelser. Skab et indbydende loungeområde med vores Desert Sofa, hvor der er masser af plads til solbadning, bøger og hygge med venner og familie. Med det uforudsigelige vejr i tankerne er Desert Sofa designet til udendørs brug og er komplet med hyggelige sofapuder, der både er vandafvisende og UV-bestandige.

Se mere her

 

 

 

 

ANDO POTS

Vores Ando Pot legemliggør alt, hvad vi kender og elsker ved fredfyldte udendørsrum, idet den minder os om Sydeuropas varme klima og gamle oliventræer. Terrakottakrukken kommer med en underskål og har en unik rustik overflade, der understreger det taktile udtryk. Indersiden af krukken og underskålen har et vandafvisende lag, hvilket gør den velegnet til dine yndlingstræer og -planter både udendørs som indendørs.

Se mere her

 

 

 

 

LEVEL COFFEE TABLE

Med sin spændende, asymmetriske silhuet er Level Coffee Table kendetegnet ved dets karakteristiske stel, der er skabt i en enkelt kontinuerlig linje. Med sit moderne udtryk og de to niveauer, der giver en generøs bordoverflade, er det ideelt til at fuldende enten dit udendørs loungeområde eller din stue. Sofabordet er fremstillet af pulverlakeret stål og kan bruges både indendørs og udendørs.

Se mere her