At leve indendørs og udendørs: Desert-serien

Vores Desert-serie er en kollektion af produkter, der kombinerer bæredygtig funktionalitet med en modernistisk følelse for design, så der skabes møbler, der er perfekt tilpasset til både indendørs og udendørs leverum. Produkterne, som er fremstillet af bæredygtige og holdbare materialer som PET-garn og pulverlakeret stål, kan bruges både indenfor i dit hjem og i dit uderum og har en lang række forskellige anvendelser og stylingmuligheder.

 

 

KOMFORT OG STIL INDENDØRS

Vores Desert-serie er ideel til at bringe stil og komfort ind dit hjem. Med det lette design på vores Desert Lounge Chair, der både er afslappende og moderne, kan du let flytte stolen fra rum til rum – eller fra indendørs til udendørs – alt efter årstiden og dine behov. Desert Lounge Chair fås i mange forskellige farvekombinationer, så den kan passe ind i ethvert rum i ethvert hjem. Hvis du ønsker et mere minimalistisk udtryk, kan du vælge mellem flere dæmpede og monokrome farver, og hvis du gerne vil tilføje lidt farve og munterhed til rummet, er stellet i Poppy Red kombineret med de smukt mønstrede sæder ideelt. Sæderne på Desert Lounge Chairs er udskiftelige, så hvis du har flere forskellige sæder, kan de let skiftes ud, så stolen giver dit rum et endnu mere alsidigt udtryk.

 

 

 

 

Du kan også hurtigt ændre din Desert Lounge Chairs udseende – fx kan du lade den modernistiske stol stå alene med et minimalistisk udtryk, eller du kan sætte den nye Desert Cushion i stolen og lægge dit bedste og blødeste tæppe over stolens armlæn og på den måde let og ubesværet ændre stolens udtryk, så den føles hyggelig og blød.

Brug vores Desert Stool – en skøn, sammenklappelig skammel, der hurtigt og nemt kan omdannes til en ekstra siddeplads til en uventet gæst. Det alsidige og lette design sikrer, at skamlen let kan klappes sammen og stilles væk, når den ikke er i brug.

 

 

 

 

ET FRISTED TIL DIT BARN

Desert Lounge Chair fås også i en miniatureversion, som er ideel til hjemmets yngste medlem. Vi mener, at børneværelset skal være et fristed fra omverdenens begrænsninger og grænser. Et sted, hvor de små kan trække sig tilbage, når de har brug for et øjebliks fred til at slappe af og udfolde deres kreativitet. Stil Kids Desert Lounge Chair på dit barns værelse, så de får et sted, hvor de kan lade op i deres eget private rum, eller stil den i et af jeres hjems fællesrum, så dit barn har et særligt sted at sidde godt, når I tilbringer lidt kvalitetstid sammen. Stolens tidløse udtryk gør den til en smuk og æstetisk tilføjelse til ethvert rum i dit hjem, og stolens lette natur gør den let at flytte rundt. Du kan endda matche dit barns stol med udgaven til voksne i samme farve – så har du et sted til både store og små.

 

 

I HAVEN OG I STUEN

Alle produkterne i Desert-serien er velegnet til udendørs brug, så du kan udvide dit hjems grænser og tage komforten fra din stue ud i haven, på balkonen eller et andet uderum.

Vores Desert Lounge Chairs er ideelle, når du har gæster, vil nyde et stille øjeblik alene i solen, eller når dit barn skal slappe lidt af i skyggen. Udgaverne til både børn og voksne kan let flyttes rundt, så du kan stille dem, lige som det passer dig bedst. Mens andre udendørsmøbler typisk er fremstillet af metal og/eller træ, har Desert-serien en ekstra blødhed i form af sæder af tekstil, der er spundet af genbrugt PET-garn fremstillet af genbrugsplast. Dette materiale er ikke kun bæredygtigt, men også ekstremt holdbart, hvilket betyder, at du kan bruge det uldlignende tekstil udendørs uden at være bange for, at det bliver ødelagt. Alle sæder til Desert Lounge Chair kan let tages af, så stolene nemt kan gemmes væk, når de ikke er i brug, og så sæderne kan vaskes efter en sommer i haven.

 

Læs mere om tekstilproduktionen til Desert her

 

Desert Cushion, som ligeledes er fremstillet af vævet PET-garn med fyld af genbrugspolyester, er også ideel til udendørs brug og kan enten bruges sammen med vores Desert Lounge Chairs til at give ekstra komfort eller alene som en dejlig pude til en eftermiddagslur på et tæppe i sommersolen.

 

 

 

EN ELEGANT OG BÆRBAR FØLGESVEND

 

Skal du på tur væk fra dit hjem, og vil du gerne have komforten med dig? Vores Desert Stool er let at klappe sammen, og det lette design gør den nem og bekvem at transportere, selv på længere ture, hvor trætte ben har brug for et hvil undervejs. Med Desert-serien har det aldrig været mere stilfuldt og let at tage på en dejlig picnic i skoven, tilbringe dagen på stranden eller slappe af i parken.