Føl dig godt tilpas i hjemmet med grønt

Vi designede den klassiske Plant Box for tre år siden, og i dag er den vokset til en større serie af alsidige design, der gør, at du kan sætte grønne planter i alle hjørner

Her i efteråret fejrer Plant Box sin tredje fødselsdag – og designet har hurtigt udviklet sig til en elsket klassiker i vores kollektion. Siden dengang er familien af originale beholdere til planter vokset støt, så vores Green Living-kollektion nu er et perfekt match til hjem i alle størrelser.

Lige fra små vægmonterede bokse til en enkelt grøn plante, fra dine foretrukne urter på køkkenbordet til den store Plant Box, hvori der er nok plads til din samling af større planter.

Helt tilbage fra da ferm LIVING startede, har planter spillet en vigtig rolle – uanset om de var trykt på tapet eller plantet i en krukke. For os er planter det perfekte tilbehør til alle rum i hjemmet. De grønne blade og unikke former giver ikke kun tekstur og et lejlighedsvis stænk farve, men har også bevist effekt på dit humør og dit velvære i hjemmet. Nogle undersøgelser har endda vist, at planter kan reducere stress og gøre folk gladere.

Vi kaldte dem Plant Box, men med tiden er det blevet klart, at du ikke behøver have grønne fingre for at bruge det funktionelle design – de kan være så meget andet: en minibar, et natbord, et praktisk sted at lægge nøglerne i gangen. Med eller uden Brass Tray eller den runde bordplade skaber de plads til alt lige fra planter til bøger.

SHOP PLANT BOXES

Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext