Design-Destinationer

Bliv inspireret til at shoppe, mens du udforsker nogle af vores foretrukne designdestinationer denne sommer.

Uanset om dine sommerplaner omfatter at udforske nye byer eller en staycation i din hjemby, er der masser af unikke destinationer, der venter på at blive opdaget. At udforske dit eget eller et andet land kan give dig mindeværdige oplevelser, både hvad angår mad, kultur og natur, men det kan også inspirere dig til at tage nyt og fængende boliginteriør med hjem. Uanset om du ønsker at tage større møbler eller mindre tilbehør med dig hjem, vil det at samle på design fra dine rejser ikke kun give dit hjem et unikt udtryk – hvert element vil også rumme gode minder fra de steder, du har besøgt, og minde dig om, at der er en verden med enestående design, der venter på at blive opdaget.

Så hvor skal du hen? Som designturist kan du nyde alt lige fra eksklusiv shopping, mens du nyder en café au lait i Paris' historiske 4. arrondissement, til at indånde den salte havluft, mens du shopper ved siden af Bergens ærefrygtindgydende fjorde og bjerge.

Vi inviterer dig hermed til at udforske disse bemærkelsesværdige butikker og lade dig blive inspireret til dine næste designdestinationer.

 

 

LA FABRIKA
Rue Antoine Dansaertstraat 97, 1000 Bruxelles, Belgien

La Fabrika er en stor interiørbutik i to etager, som ligger i en af de mest bemærkelsesværdige bygninger på den berømte og historiske Rue Antoine Dansaert. Dansaert-kvarteret ligger i centrum af Bruxelles og er fyldt med designbutikker, restauranter, kaffebarer og barer, hvilket gør det ideelt til en afslappende sommereftermiddag med shopping og udforskning.

Website — www.lafabrika.be
Social media — www.instagram.com/la_fabrika_brussels

 

 

TISCH FÜR ZWEI
Lindenstraße 7, 14467 Potsdam, Tyskland

Tisch für Zwei er en charmerende butik med en indbydende atmosfære fyldt med eksklusive designobjekter, som er omhyggeligt håndplukket. Den ligger i Potsdam, så du kan afslutte din shoppingdag med at nyde byens historiske og smukke seværdigheder, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste.

Website — www.tischfuer2.de
Social media — www.instagram.com/tisch_fuer_zwei_potsdam

 

 

PAUSTIAN AARHUS
Lille Torv 2, 8000 Aarhus, Danmark

Paustian Aarhus ligger i en smuk, historisk bygning, der plejede at byde kongefamilien velkommen, når de var på besøg i byen. Stedet har en eksklusiv kollektion af design- og livsstilselementer, der helt sikkert vil inspirere. Når du er færdig med at shoppe i Paustian, kan du udforske de maleriske butikker i det charmerende brostensbelagte latinerkvarter.

Website — www.paustian.com
Social media — www.instagram.com/paustianaarhus

 

 

NORDICTHINK
Carrer de Casanova 214, 08036 Barcelona, Spanien

Nordicthink er den første indretningsbutik specialiseret i skandinavisk design i Spanien. Konceptet bag butikken er at inspirere folk til at leve komfortabelt. Stedet ligger i Barcelonas Eixample-område, som er karakteriseret ved bygninger i jugendstil og en bred vifte af restauranter, der tilbyder noget af verdens bedste kogekunst.

Website — www.nordicthink.com
Social media — www.instagram.com/nordicthink_

 

 

FINFORM
Jokikatu 35, 06100 Porvoo, Finland

Finform er specialiseret i æstetiske, ansvarlige og bæredygtige mode-, indretnings- og livsstilsprodukter. Stedet ligger lige ved Porvoos havnefront, og du finder Finform i den gamle købmandsbygning, som passer perfekt til byens farverige træhuse, middelalderlige brostensbelagte gader og charmerende små butikker.

Website — www.finform.fi
Social media — www.instagram.com/finform.fi

 

 

GOOD DESIGN STORE
12 Rue Catherine Segurane, 06300 Nice, Frankrig

Nice ligger på Frankrigs smukke Côte d'Azur og er den ideelle sommerdestination for turister, der allerhelst bare vil køle af i Middelhavet. Good Design Store tilbyder et udvalg af moderne og ikoniske indretningsbrands og kan findes tæt på Nices charmerende gamle havn.

Website — www.good-designstore.com
Social media — www.instagram.com/gooddesignstore

 

 

LE BVH MARAIS
52 rue de Rivoli, 75004 Paris, Frankrig

Le BHV Marais åbnede først sine døre i 1856, hvilket gør det til en af de ældste butikker i Paris. Butikken ligger i det stilfulde og historiske Le Marais-kvarter i det 4. arrondissement og tilbyder forskellige indretningsbrands, så alle kan finde noget, de elsker.

Website — www.design-bestseller.fr
Social media — www.instagram.com/designbestsellerfr

 

 

DETAILS DESIGN STORE
Via Mantova 32, 38122 Trento, Italien

Den italienske by Trento ligger tæt på den tyske grænse og kombinerer historie og natur samt repræsenterer mødet mellem to kulturer. Når du går gennem den historiske by, anbefaler vi, at du besøger Details Design Store, som understreger deres kærlighed til design gennem farver og sans for detaljer, samtidig med at de respekterer miljøet.

Website — www.detailsdesignstore.it
Social media — www.instagram.com/details.designstore

 

 

BENUFE
Gyeonggi-do, Paju-si, 472-2 Seopae-dong, Sydkorea

Med et navn, der betyder 'et sted, der skaber ny værdi skræddersyet til hver eneste kunde', tilbyder BENUFE et udvalg af møbler og tilbehør til hjemmet. Du finder butikken i Gyeonggi-do-området, som omfatter 28 forskellige byer, der grænser op til Seoul.

Website — www.benufe.com
Social media — www.instagram.com/benufe_design

 

 

WONDERAUM
239-4 Nonhyeon-dong, Gangnam-gu, Seoul, Sydkorea

Butikken wonderaum ligger i hjertet af den travle hovedstad Seoul, omgivet af Michelin-restauranter og berømte kunstgallerier, og har specialiseret sig i en række livsstilsprodukter og kunst til hjemmet.

Website — www.wonderaum.com
Social media — www.instagram.com/wonderaum_

 

 

TING BERGEN
Bryggen 13, 5003 Bergen, Norge

Ting tilbyder et udvalg af norsk og skandinavisk design med det formål at tilføre mere glæde til deres kunders hjem og hverdag gennem boligindretning. Butikken ligger i den smukke by Bergen og er omgivet af ikke blot rig kultur, men også ærefrygtindgydende fjorde og bjerge.

Website — www.ting.no
Social media — www.instagram.com/tingbergen

 

 

BANEMA STUDIO
Rua Adolfo Casais Monteiro 123, 4050-014 Porto, Portugal

I et tidligere bageri midt i Porto finder du Banema Studio. Denne butik har specialiseret sig i at finde unikke genstande fra hele verden, hvilket resulterer i en eksklusiv samling af smukke og tidløse elementer af høj kvalitet til hjemmet.

Website — www.banemastudio.pt
Social media — www.instagram.com/banema.studio

 

 

BOLIGHETER
Adelsgatan 7, 621 57 Visby, Sverige

Boligheter i Visby er placeret på en af de ældste shoppinggader, der ligger inden for byens historiske bymur, også kendt som Visby ringmur. Boligheter er en moderne indretningsbutik med en nøje udvalgt række elementer til hjemmet. Det er en inspirerende butik, som er perfekt, når du gerne vil finde en tankevækkende genstand til dig selv eller en, du holder af.

Website — www.boligheter.se
Social media — www.instagram.com/bolighetervisby

 

 

KIN HOME
15 Greenfield Crescent, Edgbaston, B15 3AU Birmingham, Storbritannien

Med base i Birminghams karakteristiske Edgbaston Village, som er kendt for sine indretningsbutikker, har Kin Home specialiseret sig i lækre møbler, belysning og tilbehør til hjemmet. Deres eksklusive samling af internationale design er beregnet til at inspirere deres kunder til at skabe et hjem, som de vil elske.

Website — www.kinhome.co
Social media — www.instagram.com/kin.home

 

 

LEKKER HOME
38 Wareham Street, MA 02118 Boston, USA

Efter mange års arbejde i Europa og USA besluttede grundlæggeren af Lekker Home sig for at skabe en indretningsbutik baseret på Amsterdams varme, moderne æstetik, Paris' klassiske luksus og New Yorks opfindsomhed. Lekker Home kombinerer moderne klassikere fra midten af århundredet med europæiske designikoner og moderne stil, og du finder butikken blandt karnapper i rødbrune sandsten og frodige, aflange parker i Bostons South End.

Website — www.lekkerhome.com
Social media — www.instagram.com/lekkerhome

 

 

COPENHAGEN HUS
Neubaugasse 57, 1070 Wien, Østrig

Copenhagen Hus er en smuk konceptbutik fyldt med udvalgte nordiske indretningsbrands. Butikken ligger i Wiens pulserende Neubau-kvarter, og du kan kigge forbi butikken, samtidig med at du besøger de mange andre uafhængige butikker og gallerier eller nyder godt af de trendy restauranter og caféer i området.

Website — www.copenhagenhus.at
Social media — www.instagram.com/cphhus

 

 

NISTE
Langsägestrasse 2, 6010 Kriens, Schweiz

Hvis du går en tur gennem den gamle bydel i Luzern, anbefaler vi, at du besøger niste i Kriens. Butikkens navn er afledt af det tyske niste, som betyder 'falde til', og blev grundlagt med det formål at tilbyde et eksklusivt udvalg af skandinaviske designmøbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Website — www.niste.ch
Social media — www.instagram.com/niste.ch

 

 

THE BOWERY COMPANY
Al Mulla Warehouse C08, 13th &10th St., Al Quoz 1, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Du finder The Bowery Company beliggende midt i den kontrastfulde charme fra Dubais futuristiske skyskrabere og gamle sandørkener. Her kan du finde et udvalg af eksklusive møbler og boligtilbehør fra en række nordiske designermærker, perfekt til indretningsentusiasten.

Website — www.thebowerycompany.com
Social media — www.instagram.com/thebowerycompany

 

 

CARLOS IN HUIS
Hofstraat 13-15, 7411 PD Deventer, Holland

I en tidligere bankbygning i centrum af den historiske by Deventer ligger Carlos in huis. Indretningsbutikken fylder alle tre etager i den imponerende bygning. Dette omfatter kælderen, hvor gæsterne stadig kan se de originale bankbokse, og tagterrassen, hvor du kan nyde de røde tagsten på Deventers ikoniske murstenshuse.

Website — www.carlosinhuis.nl
Social media — www.instagram.com/carlosinhuisdesign

 

 

THE HOME OF FERM LIVING
Kuglegårdsvej 1-5, 1434, København K, Danmark

Mellem maleriske kanaler, skæve husbåde og den utæmmede fristad Christiania ligger Home of ferm LIVING, som omfatter vores flagskibs-Boutique. Kuglegården 1-5 er en historisk bygning, der går helt tilbage til 1770, og hvis kompromisløse facade skaber en spændende kontrast til den upolerede kulisse. I Boutiquens intime og autentiske atmosfære kan gæsterne shoppe hele ferm LIVING-kollektionen samt et eksklusivt udvalg af vintage-kuriositeter, planter, coffee table-bøger og andet tilbehør til hjemmet.

Website — fermliving.dk/pages/boutique-and-showroom
Social media — www.instagram.com/fermlivingboutique