Få dit Green Space til at blomstre

Bliv inspireret af den spirende forårssæson, og pust nyt liv i dine planter og de grønne områder i dit hjem.

Foråret er endelig ankommet, og mens vi begiver os ud på rejsen mod lysere og grønnere tider, er det et ideelt tidspunkt at give dine planter lidt ekstra kærlighed og skabe et indbydende Green Space i dit hjem. Med hvert frø, du planter, plejer og ser spire, fyldes dit Green Space af den der særlige følelse af optimisme og nye begyndelser – det bliver et fristed, som du kan nyde både alene og i selskab med dem, du holder mest af.

 

ET GRØNT TILFLUGTSSTED

Når du pryder dit rum med grønne planter og farverige blomster, ser det ikke bare smukt ud, men har også vist sig at have mange fordele for både krop og sind. Efter en lang, kold og mørk vinter er det særligt givende at tage sig tid til at forkæle sig selv og sine omgivelser med grønne planter.

Er du så heldig at have en balkon eller et udendørsområde? Gør området til en udvidelse af dit hjem i de varmere måneder, og skab dit eget personlige fristed ved at fylde rummet med planter og grønt, der løfter oplevelsen ved at være udenfor. Med Desert Lounge Chair og Desert Cushion kan du skabe et afslappende siddearrangement, hvor du kan trække dig tilbage, når du vil have et øjeblik alene i et afslappende og roligt rum, eller hvor du kan invitere en, du holder af, til at tilbringe en solrig eftermiddag i selskab med dig og en iskaffe. Skab gode minder på varme, lyse sommernætter med tændte lanterner og lange samtaler, eller fang de første varme solstråler, som foråret har at byde på – og lad det hele ske i de grønne omgivelser, som du selv har opdyrket med kærlig omsorg.

 

Billledetext

 

GRØNNE FRITIDSGLÆDER

Få ting giver lige så meget glæde som at lægge dit hjerte og din sjæl i et projekt og se det blomstre. Et Green Space i dit hjem giver dig mulighed for at fordybe dig i en kreativ hobby – det giver dig en grund til at tage en pause fra teknologien og dyrke den unikke, fredfyldte følelse, der opstår, når du tilbringer tid i naturen.

Start med at samle alt det væsentlige til din plantedyrkning, og få derefter dit Green Space til at gro. Noget helt grundlæggende er, at du skal vande og nære dine grønne venner. Liba Watering Can er en nydesignet, moderne version af et klassisk haveredskab, der udelukkende er fremstillet af genanvendt plast. Den har et smukt design, der minder om fortidens klassiske vandkander i ler, og den er lige velegnet til brug indendørs som i en have eller på en balkon. Brug Bau-serien af Pots og Balcony Boxes til at skabe spændende niveauer og dimensioner, som giver dit Green Space et levende og klassisk look.

Hvis du er ny i plantekunsten, er det ideelt at starte med grønne planter, der er mindre avancerede. Kaktusser og sukkulenter er næsten umulige at slå ihjel og nemme at elske og er derfor ideelle til nybegyndere. Placer dem på et solrigt sted, og sørg for ikke at overvande dem – det vil helt sikkert få dem til at trives i dit personlige Green Space.

Måske har du allerede grønne fingre? Den smukke violinfigen kunne i så fald være det perfekte match til dit Green Space. Violinfigener elsker både direkte og indirekte sollys og kan med tiden og de rette forhold vokse sig til store træer, hvilket giver dit Green Space en frodig, junglelignende stemning.

Hvis du er madlavningsentusiast, kan dit Green Space give dig mere end blot smukke og fredfyldte omgivelser. Overvej at dyrke spiselige lækkerier, der kan berige dine kulinariske udfoldelser – det kan for eksempel være friske urter, grøntsager eller bær, der kan lægges direkte på tallerkenen. Med Plant Box får du et større overfladeareal, hvor du kan plante din spiselige have.

Hvis du udvikler dit Green Space i forårsmånederne, vil du helt sikkert kunne nippe, trimme, pleje og høste hele foråret og sommeren. Og når dine planter belønner dig med smukke dufte, farver eller endda spiselige lækkerier, vil du opleve den vidunderlige følelse ved et frodigt og meningsfuldt projekt.

 

 

 

 

ET FÆLLES PROJEKT

Når du skaber et Green Space i løbet af foråret, skaber du også en perfekt mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen med de yngste familiemedlemmer.

Lad dem få del i dine oplevelser med plantning og pleje af de nye frø ved at give dem en følelse af ansvar med deres egne potter og miniatureredskaber, og se deres små øjne lyse op, og oplev deres entusiasme, når de første knopper spirer op af jorden, og de friske blade foldes ud som resultat af jeres fælles indsats. Efterhånden som planterne vokser sig højere og stærkere i løbet af sommeren, vil følelsen af at have et fælles projekt helt sikkert få dem til at føle sig stolte og specielle. Du kan stille Desert Lounge Chair Kids i jeres fælles grønne oase, så børnene har et sted at hvile, lege og nyde den rolige og fredfyldte følelse, de får, når de tilbringer tid i jeres Green Space.