CERTIFICERINGER OG TESTPROGRAMMER

Packaging - ferm LIVING

Vi arbejder med certificeringer og test for at sikre, at arbejdsforholdene i vores forsyningskæde er trygge og retfærdige, og at vores produkter er ansvarligt produceret og af høj kvalitet.

Vi tester produkter, hvor det er relevant, før de bliver en del af vores kollektion. Det omfatter belysning, møbler, udendørsgenstande samt køkken- og børneprodukter. For at overholde REACH-reglerne udfører akkrediterede testbureauer, såsom Teknologisk Institut, test af vores produkter gennem lovbestemte processer.

I samarbejde med den danske virksomhed Målbar bruger vi deres klimascreeningsværktøj til at måle vores produkters CO2-fodaftryk. Vi er i øjeblikket ved at køre seks af vores nøgleleverandører ind for at måle vores klimapåvirkning fra råmaterialerne til slutprodukternes ankomst på vores lager. Gennem denne proces vil vi indhente viden og data til vores fremtidige mål.

Vi arbejder i øjeblikket med følgende certificeringer:

 

Packaging - ferm LIVING

 

GOTS – Global Organic Textile Standard. Anerkendt som verdens førende forarbejdningsstandard for tekstiler skabt af økologiske fibre. Den definerer miljømæssige og sociale kriterier på højt niveau langs hele forsyningskæden for økologiske tekstiler.

OCS – The Organic Content Standard. Verificerer tilstedeværelsen og mængden af økologisk materiale i et slutprodukt og følger flowet fra kilden til et råmateriale til det endelige produkt.

 

Packaging - ferm LIVING

 

FSC® – The Forest Stewardship Council®. En international non-profit-mærkningsordning for træ og papir. I FSC®-skovbrug fældes der ikke flere træer, end skoven naturligt kan reproducere. Samtidig er FSC® en garanti for, at mennesker, der arbejder inden for hele forsyningskæden, bliver behandlet lovligt og etisk, og at dyr og planteliv er beskyttet.

Kig efter vores FSC® certificerede produkter i vores webshop.

 

Packaging - ferm LIVING

 

Svanemærket. Svanemærket blev etableret i 1989 og er et effektivt værktøj til at hjælpe forbrugerne med at vælge de mest ansvarlige og bæredygtige muligheder. For at opnå Svanemærket skal et produkt leve op til en række strenge krav til, hvor miljøvenligt og bæredygtigt produktet er gennem alle relevante faser af produktets livscyklus, også hvad angår de ingredienser, produktet indeholder.

BSCI - Business Social Compliance Initiative. Et industridrevet initiativ fra AMFORI, der har til formål at overvåge og vurdere arbejdspladsstandarder på tværs af globale forsyningskæder. En AMFORI BSCI-audit hjælper os med at sikre, at alle vores nøgleleverandører behandler deres medarbejdere lovligt og etisk.

 

CODE OF CONDUCT*

Vores Code of Conduct er baseret på de ti vejledende principper i FN's Global Compact. Den definerer de etiske principper for vores virksomhed og er blevet underskrevet af alle vores partnere og leverandører.

Formålet med principperne i vores Code of Conduct er at beskytte medarbejdernes sundhed, garantere deres sikkerhed under produktionen og sikre et etisk og retfærdigt partnerskab for alle.

 

*Vores Code of Conduct er tilgængelig på fermliving.com