Keramik

 

Genanvendt ler

Som en del af vores arbejde på at øge antallet af RESPONSIBLE produkter i vores kollektion har vi introduceret genanvendt rå stentøj som et materiale, der bruges til at producere accessories. Skal rengøres med en fugtig klud.

Materiale af uglaseret ler og råler

Vi bruger uglaseret porcelæn til flere forskellige produkter, lige fra urtepotter og vaser til lamper. Ved rengøring skylles disse med lunkent vand eller tørres af med en fugtig klud.

Glaseret stentøj og porcelæn

Vi bruger både gennemsigtig og reaktiv glasur til vores bordservice og dekorative genstande. Alle glaserede stentøjsprodukter tåler opvaskemaskine.

En gennemsigtig, blank glasur giver en smuk farvedybde. Samtidig afslører den også ufuldkommenheder i råmaterialet, som normalt ikke er synlige for det blotte øje. Dette er et naturligt træk ved produktets design og et kendetegn for håndlavede produkter.

Med en reaktiv glasur får hver enkelt genstand et forskelligt udseende afhængigt af formen, brændetemperaturen og til og med placeringen i ovnen. Nogle reaktive glasurer påføres endda i hånden for at opnå et unikt og karakterfuldt udtryk. Afhængigt af glasuren opstår de fleste variationer omkring kanten.

Du bør generelt ikke bruge kemiske eller slibende rengøringsmidler til disse produkter. Små mærker på service – især på matglaserede overflader, som har tendens til at være mere porøse end højglans-finish – kan være forårsaget af bestik. Det er en del af det slid, der opstår med denne unikke glasering. For at bevare kvaliteten af dine ting og sikre dem en lang levetid skal du bruge en klud eller svamp uden slibeevne og varmt sæbevand til rengøring. Vi anbefaler, at du efterfølgende tørrer dem af med en ren, tør klud.