Vores Produktion

Glas

Hvor: Shanxi, Kina
Ansatte: 428
Grundlagt i: 1954

Shanxi-provinsen ligger sydvest for Beijing og er hjemsted for vores glasstøberi, hvor de fleste af vores glasvarer, inklusive Ripple-serien, bliver produceret. Denne kinesiske fabrik, der er centreret omkring familieværdier og kendt for sit udsøgte håndværk, var den første af sin slags til at fremstille håndlavede glasting af høj kvalitet, og den har nu gjort det i over 40 år.

Alt vores glashåndværk er mundblæst og håndlavet. Det hele starter med, at man mundblæser flydende glas ned i en støbeform: Glaspusteren blæser luft gennem et langt, tyndt rør for at udvide glasmassen til den ønskede størrelse og form, mens det samtidig omhyggeligt roteres, pustes op og svinges rundt for at kontrollere temperaturen og inkorporere luft i glasset. De færdigformede glasting bliver derefter sat hen for at køle ned ved en sikker temperatur. Glas, der ikke er kølet ned på ordentlig vis, kan være farligt, da det kan splintre på grund af termisk overbelastning. Derefter skæres kanten til med en laser, og en våd, grovkornet slibeskive sliber de skarpe kanter ned. Den øverste kant bliver derefter brændt for at sikre en glat kant på alle drikkeglas. Hvert eneste Ripple-glas rengøres omhyggeligt tre gange før den endelige kvalitetskontrol. Da hvert eneste Ripple-glas er mundblæst, er hvert glas unikt, så glassene er aldrig 100 procent ens, da det endelige resultat påvirkes af den mængde glas og det lufttryk, glaspusteren bruger under mundblæsningen.

Det er yderst vigtigt at bruge kvalitetsmaterialer til glasstøbning. Fabrikken får fra lokale leverandører omhyggeligt udvalgte materialer med et lavere jernindhold, der sikrer et smukt slutresultat med minimale fejl.

Certificeringer: ISO9001, ICS, SEDEX

Billledetext

 

 

Billledetext
Billledetext

 

 

 

RIPPLE SERIEN

Vores Ripple Glass-serie udtrykker den dynamiske og poetiske fornemmelse af bølgede overflader i delikat mundblæst glas og er inspireret af vinden og vandets flydende bevægelser. Hvert glas er håndlavet, hvilket skaber unikke geometriske former, der er grundlaget for denne familie af enkle, men dynamiske glas.

Se vores Ripple serie her

 

 

CASCA GLAS

Vores Casca Glas er en legende og farverig tilføjelse til din samling af glasgenstande. Det mundblæste glas har en asymmetrisk, organisk form, der ligger behageligt i hånden, og det uregelmæssige mønster af monokrome pletter er unikt for hvert enkelt glas.

Se vores Casca glas her