Way-serien – Et bæredygtigt alternativ

Vi forvandler plastik til en smuk serie af udendørstekstiler. Her er historien bag, hvordan vi gør det

I dagligdagens nyhedsstrøm er vi blevet vant til at se billeder af plastik skylle op på strandbredder og ophobe sig til store bjerge af skrald. Så stort et problem kalder på smarte løsninger. For plastik er mere end blot skrald. Med hjælp fra specialiseret teknologi har vi udviklet en serie af tekstiler lavet udelukkende af brugte plastikflasker. På denne måde får du utroligt holdbare tekstiler og hjælper samtidig med at rydde havene for skidt og skrald.

Billledetext

292 flasker – Ét tæppe

Tæpper, puder og måtter lavet af plastik lyder ikke umiddelbart som produkter med en overflade, der giver en blød og rar fornemmelse. Men Way-serien får dig ikke til at længes efter jomfruelig uld. Ikke alene er det praktisk, nemt at gøre rent og kan bruges udendørs, men det føles også lige så lækkert og blødt som ethvert andet tæppe, du kan finde på hylderne i butikkerne.

For at forvandle plastikflasker til garn, som man kan væve tekstiler af, kræves en proces, der består af fem forskellige steps: indsamling af plastiskflasker, knuse og komprimere dem til små kompakte enheder, konvertere de kompakte enheder til små chips, bearbejde de små chips i kartemaskiner, så du til sidst har et materiale du kan spinde til garn.

“Med hjælp fra specialiseret teknologi har vi udviklet en serie af tekstiler lavet udelukkende af brugte plastikflasker.”

 

Billledetext
Billledetext

 

Hos ferm LIVING forsøger vi at gøre det lidt bedre hver evig eneste dag. Og selvom Way-serien kun er et lille bidrag i det store hele, er det et skridt i den rigtige retning til at forvandle skrald til guld. Way-serien består af et stort tæppe, en løber, en måtte og en stor pude, der alle kan bruges indendørs som udendørs.

 

 

 

Har du brug for yderligere info om produktionen af Way-serien eller har spørgsmål til produkterne og selve processen, er du velkommen til at sende os en e-mail på info@fermliving.com eller ringe til os på tlf
+45 7022 7523.