Tre børneværelser

Udfoldelse af kreativiteten: Personlig stil på børneværelset

I børneværelsets forunderlige verden udfolder der sig en magisk synergi mellem barnets fantasier og forældrenes vejledning. Når børn udvikler deres personligheder, bliver deres værelser lærreder for selvudfoldelse og de prydes med elementer, der afspejler deres unikke personligheder. Kom med på en rejse gennem tre børneværelser, hvor både barnets og forældrenes kreative visioner flettes sammen.

 

Mia, 2 år
Paris, Frankrig

Mias hyggelige værelse er fyldt med varme og et strejf af nostalgi. En palet af indbydende, varme nuancer skaber en behagelig atmosfære der lægger op til leg, kreativitet og fantasifulde eventyr.

Værelsets klassiske parisiske arkitektur suppleres af vintage-inspirerede elementer og er omhyggeligt indrettet for at give Mia rigelig plads til leg og kreativitet. På pejsen og i flettede kurve ligger en samling af vintage legetøj og bøger, som hver især har en historie og inviterer Mia til at kaste sig ud i fantasifuld leg.

Billledetext
Billledetext

“Jeg kan godt lide at lege, male og nogle gange endda
cykle på mit værelse. Min yndlingsting på mit værelse
er min store, gigantiske globus med dyr på. Jeg kan godt lide
at lægge den under min mave og rulle på den!”

 

Roxy, 6 år
København, Danmark

Velkommen til Roxys livlige fristed i København – et rum, der emmer af hendes blomstrende personlighed og grænseløse kreativitet. Det farvestrålende rum er malet i en legende blanding af lyse farver, der afspejler Roxys kærlighed til at udtrykke sig selv.

Legetøj, dukker og hjemmelavede kunstværker – mange af dem i Roxys foretrukne lyserøde nuancer – giver værelset et personligt præg. Roxys kærlighed til kunsthåndværk og hendes kunstneriske flair er tydelig at se gennem hendes dyrebare mindegenstande og nipsting. De giver liv til rummet, som kan betragtes som et galleri over hendes kreative rejse.

Billledetext
Billledetext

“Mit værelse har lyserøde gulve, lilla vægge og
et turkis loft. Det er mine yndlingsfarver, og jeg valgte dem,
fordi de er smukke. Mit yndlingssted på værelset
er hyggehjørnet, hvor jeg rigtig godt kan lide at lege
med mine LOL-dukker eller min Hello Kitty-bamse.”

 

Arthur, 8 måneder
Paris, Frankrig

Træd ind i Arthurs fredfyldte rum i hjertet af Paris. Værelset afspejler forældrenes flair for tidløs elegance og en bevidst investering i møbler, der vil vokse med ham på hans legende rejse fra spædbarnsalderen ind i småbørnsalderen og videre ind i barndommen. Værelset er en harmonisk blanding af æstetisk skønhed, funktionelt design og interaktive elementer, der skaber et rum, som lægger op til læring, kreativitet og glade samtaler.

 

“Pejsen i Arts værelse har en gråblå nuance,
så det brugte vi som udgangspunkt for indretningen. Der er
masser af dejligt lys, så vi har holdt det enkelt og tilføjede
interessante genstande og kunstværker for at pynte værelset
op. Og så kom bjørnene! Arthur betyder "bjørnemand"
på keltisk, og han kan ikke få nok af at nusse med dem,
især den kæmpestore isbjørn!”

Monica Ainley
@monicaainleydlv