Notes on a Sofa

Vi bad fire danske fotografer om at fortolke vores Rico-sofa gennem deres kameralinse.

På mange måder kan sofaen betegnes som stuens hovedperson. Den udgør en integreret del af hjemmet og er det sted, hvor hele familien samles for at slappe af, og hvile og lade op. Sofaen tilbyder således et sted hvor man kan koble af og fokusere på de vigtige ting i livet.

 Vi bad fire fotografer om at fortolke vores Rico-sofa gennem deres kameralinse. Ingen begrænsninger, ingen faste regler – blot kreativ frihed. Vi sendte den samme Rico 2-sofa til de respektive fotografers adresse i København. Sådan udfoldede de forskellige historier sig.

 


 

Josefine Seifert

Dronningmølle, September 2022

 

"Min fars hund på hjemmeferie."

 

 

 

Kavian

Østerbro, September 2022

 

"Jeg ville skabe en fotoserie af stemningsfulde stilleben ved hjælp af hverdagsgenstande. Billederne rummer følelser af intimitet, nostalgi og sensitivitet og er baseret på personlige erindringer.”

 

 

 

Paw Gissel

Amager Fælled, Oktober 2022

 

"Min tilknytning til naturen stammer fra barndommen, da jeg er født og opvokset midt i en skov. Koblingen mellem natur og afslapning er flettet sammen og knyttet til hinanden, og gennem årene er det ene blevet et tydeligt symbol på det andet. Disse billeder er taget en blæsende oktoberdag, hvor sofaen repræsenterer et sted til samtale, og omgivelserne virker som en guide til dybere refleksion."

 

 


 

 

Simon Knudsen

Holte, September 2022

 

"På hovedet og vrangen ud. Et rum for intuition. Dreje, vende, bevæge sig mellem former og tanker. Nogle gange er det et spørgsmål om at vente. Vente på noget nyt. Mærke solen. Trække vejret ind, puste ud. Uden at vide, hvad dit næste træk bliver."