Modulsofa: Dase-sofaen

Dase-sofaens design er forankret i en stræben efter enkelhed og alsidighed og giver en siddeløsning, der afbalancerer praktisk anvendelighed med en ophøjet æstetik og et varmt udtryk.

Navnet Dase er et nik til den behagelige tilstand, hvor man døser hen, og den ultimative afslapning og komfort, som sofaen sigter mod at give. Det har resulteret i et legende tvist, der antyder sofaens perfekte balance mellem funktionalitet og komfort.

Dase-sofaen er inspireret af familiens essentielle og tidløse behov og vil blive et naturligt midtpunkt i ethvert rum. Den er udformet, så to personer kan sidde komfortabelt på et enkelt modul, og dens generøse proportioner gør den ideel til sammenkomster og kvalitetstid med familien – den ultimative tilføjelse til ethvert hjem, hvor man ønsker en alsidig sofa med visuel appel.

Dase er løftet fra gulvet og skaber et fint visuelt samspil mellem skarpe og bløde former, idet designet afbalancerer markante firkantede og rektangulære former med blødt buede kanter. Disse former skaber en dragende kontrast og tilfører hvert modul et fascinerende og let udtryk. Sofaens enkle, men elegante design fremhæver dens moderne silhuet på smukkeste vis.

Som en del af vores Made to Order-program giver Dase-sofaen uendelige muligheder for at tilpasse den til individuelle præferencer. Vælg mellem et spektrum af forskellige stofalternativer, herunder Soft Bouclé og Rich Velvet, som giver sofaens ubesværede design et ekstra pift.

 

 

Hver detalje – fra valget af stoffet til sofaens form – er nøje overvejet med tanke på funktionalitet. Dase-sofaen er udformet som en fleksibel modulopbygget siddeløsning, der giver et utal af konfigurationsmuligheder. Muligheden for at omarrangere komponenterne giver uovertruffen fleksibilitet, så sofaen kan udvikle sig sammen med din bolig og livsstil. Uanset om du er vært for en stor sammenkomst eller søger et fristed for dig selv, giver Dases modulære design dig mulighed for at imødekomme livets stadigt skiftende rytmer.  

En ansvarlig tilgang til håndværk er en hjørnesten i sofaens designfilosofi, og den har en trækonstruktion, der udelukkende er fremstillet af FSC®-certificerede materialer. Uanset om Dase-sofaen bruges til hyggelig afslapning med dem, du holder af, eller om den står alene som et statement-møbel eller indgår i et harmonisk samspil med de omgivende møbler, er den et alsidigt og sofistikeret element i mange forskellige miljøer.

Oplev Dase-sofaserien her

I vores webshop finder du et udvalg af nogle af vores mest populære Made to Order-varer, der er på lager og klar til at blive sendt hjem til dig. Hvis du ønsker at købe et møbel betrukket med et materiale, som vi ikke har vist online, er du altid velkommen til at bestille det ved at skrive en e-mail til vores kundeservice på webshop@fermliving.com. Du kan udforske hele udvalget af polstringsmuligheder i vores Tekstiloversigt. I vores webshop tilbyder vi et udvalg af vores mest populære Tekstilprøver, så du i ro og mag kan vurdere og mærke, hvilket tekstil der bedst komplementerer dit personlige designudtryk.