Match din buket med din vase

Lav den perfekte buket, der passer til din vase

En smuk buket blomster fortjener at stå i en smuk vase. Vi er gået sammen med den New York-baserede blomsterdesigner og grundlægger af METAFLORA Marisa Competello, hvis enkle, skulpturelle blomsterkreationer er et hit på Instagram. Lad hende hjælpe dig med at skabe en smuk buket, der samtidig passer perfekt til din yndlingsvase.

 

Match din buket med din vase

 

 

"Teksturer og farver er altid mit udgangspunkt, når jeg vælger blomster."
- Marisa Competello

 

Vi bad Marisa om at skabe fire blomsterkreationer til fire forskellige vaser og om at dele sine bedste tips og tricks til, hvordan du får din buket til at matche din yndlingsvase.

 

 

 

Muses – Ania Vase: Høj og bred


Her er en høj vase med en bred kant, der går hele vejen rundt om toppen. Med sine rummelige dimensioner og sit tidløse, moderne udtryk giver Ania Muses Vase dig mulighed for at skabe en fyldig og særegen buket, der uden tvivl vil tiltrække opmærksomhed.

Marisa om sin kreation:
"Til denne vase har jeg brugt franske tulipaner i to forskellige farver. De er meget elegante, og der er en smuk bevægelse i dem. Jeg ville gerne have, at tulipanerne skulle stå alene og favne tomrummet mellem de enkelte stilke. Jeg blev også inspireret af farven og formen på selve vasen."

Shop Muses - Ania Vasen

 

 

Water Swirl Vase – Rund: Rund og lille


Når en vase har en mindre åbning som denne, kan du nemmere kontrollere, hvilken form og retning din buket skal have. Water Swirl Vase har et let og enkelt udtryk, og tillader at man nyder lyset, der skinner gennem det gennemsigtige glas.

Marisa om sin kreation:
"Jeg valgte en blanding af gule nuancer i denne brune vase – jeg er vild med den farvekombination. Jeg valgte gule mimoser og Oncidium-orkideer, der giver et blødt modspil til det mundblæste glas. Teksturer og farver er altid mit udgangspunkt, når jeg vælger blomster."

Shop Water Swirl Vasen

 

 

Verso Vase – Høj og smal


En høj vase med en smal kant giver mulighed for at lege med et højere blomsterarrangement, og ved at skabe en enkel og luftig buket kan blomsterne også få rum til at fylde på den anden led. Verso Table Vase minder om de klassiske former i traditionel keramik med sin uregelmæssige, feminine form og de to kunstnerisk buede håndtag, der giver et ellers tidløst udtryk et moderne tvist.

Marisa om sin kreation:
"Jeg brugte mørklilla kallaer til denne vase i et forsøg på at opnå et næsten monokromatisk, moderne look. Igen bruger jeg blomsternes form og bevægelse til at få buketten til at skille sig ud. Vasen og blomsterne supplerer hinanden."

Shop Verso Vasen

 

 

Fountain Centrepiece – The Bowl


En skålformet bordopsats er et godt alternativ til en traditionel vase og giver dig mulighed for at skabe et overdådigt, frodigt arrangement, mens du arbejder med både bredde og højde. Fountain Centrepiece er en skulpturel skål med et blødt, plisseret udtryk, der vil komplementere de blomster, du har valgt.

Marisa om sin kreation:
"Jeg ønskede at skabe mere volumen i denne skål ved at bruge to forskellige former for teksturer. Varianten med tidsel og eukalyptus er både kantet og blød. Jeg baserede mit valg på fylde, og udvalgte elementer, som jeg kunne opbygge denne form med."

Shop Fountain Centrepiece