Designdestinationer

Vi har samlet en rejseguide over vores foretrukne shopping destinationer for boliginteriør.

Uanset om du begiver dig ud på et eventyr til ukendte byer eller vælger en afslappende ferie i din egen hjemby, er der masser af unikke destinationer, der venter på at blive. At vove sig ud i ukendte territorier eller selv dit lokalområde kan give dig mindeværdige oplevelser, både hvad angår mad, kultur og natur, men det kan også inspirere dig til at tage nyt og fængende boliginteriør med hjem. Uanset om du er tiltrukket af større møbler eller mindre tilbehør, vil det at samle design fra dine rejser ikke kun give dit hjem et særligt udtryk, men også præge hver enkelt genstand med dyrebare minder og minde dig om de bemærkelsesværdige steder, du har besøgt, og den ekstraordinære verden af design, der venter på at blive udforsket.

Men hvor skal du tage hen? Som designturist kan du nyde godt af alt fra eksklusiv og nøje udvalgt shopping, mens du drikker café au lait i Paris’ historiske 4. arrondissement, til at indånde den salte havluft, mens du shopper ved siden af Bergens imponerende fjorde og fjelde.

Vi har samlet en rejseguide over de bedste shoppingdestinationer for design og inviterer dig til at udforske disse bemærkelsesværdige butikker.

The Home of ferm LIVING
Kuglegårdsvej 1-5, København K, Danmark

Mellem maleriske kanaler, skæve husbåde og den utæmmede fristad Christiania ligger Home of ferm LIVING, som omfatter vores flagskibs-Boutique. Kuglegården 1-5 er en historisk bygning, der går helt tilbage til 1770, og hvis kompromisløse facade skaber en spændende kontrast til den upolerede kulisse. I Boutiquens intime og autentiske atmosfære kan gæsterne shoppe hele ferm LIVING-kollektionen samt et eksklusivt udvalg af vintagekuriositeter, planter, coffee table-bøger og andet tilbehør til hjemmet.

@fermlivingboutique

STANA conceptstore
Leonhardtstraße 4, Berlin, Tyskland

STANA conceptstore ligger i Berlins pulserende og elegante Charlottenburg-kvarter. Det er et kontrastfyldt område, hvor du finder butikken beliggende mellem caféer og restauranter i bygninger, der varierer fra byhuse fra rokokotiden til brutalistiske konstruktioner fra 1950’erne. STANA-butikken tilbyder et udvalg af kvalitetsprodukter, der fokuserer på bæredygtighed og design, med fokus på produkter, der er skabt til at holde.

@stanaberlin

HOW WE LIVE
Beethovenstraße 15, Köln, Tyskland

Du finder How We Live i Kölns pulserende belgiske kvarter. Med en overflod af butikker og trendy spisesteder er området spækket med forskellige kulturer, kunst og kulinariske lækkerier. Den inspirerende butik tilbyder et gennemtænkt udvalg af dekorative genstande, vintage-skatte og innovativt skandinavisk design. Butikken går op i ansvarlig produktion og har en nøje udvalgt kollektion af unikke ting af høj kvalitet til dit hjem – en kollektion, der giver inspiration ud over det sædvanlige.

@howwelive_original

Patinamøbel
Schauplatzgasse 9, Bern, Schweiz

Hos Patinamøbel blender udvalgte skandinaviske mærker sig problemfrit ind med omhyggeligt udvalgte vintage-elementer. Butikken ligger tæt på den smukke schweiziske parlamentsbygning i den gamle bydel i Bern, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Gå på opdagelse i de charmerende gader, besøg det historiske klokketårn “Zytglogge” fra det 13. århundrede, og fordyb dig i det lokale liv med en forfriskende svømmetur i floden Aare. Patinamøbel inviterer dig til at opleve tidløst design og den tiltrækkende bernerkultur.

@patinamoebel

La Maison des Lices
11 Rue de la Résistance, Saint-Tropez, Frankrig

La Maison des Lices er en interiørbutik i hjertet af Saint-Tropez med et smukt udvalg af middelhavskunst og kunsthåndværk. Saint-Tropez var oprindeligt en charmerende fiskerby, men har udviklet sig til en kunstnerisk og kulturel oase, der er kendt for sin feriestemning, sine livlige fester og sit glamourøse bådmiljø. La Maison des Lices, der ligger tæt på den berømte Place des Lices, inviterer globale rejsende til at opleve essensen af denne naturskønne destination.

@maisondeslices

Earl of East
87 Coal Drops Yard, London, England

Udforsk Earl of East, et fristed for uafhængige mærker med speciale i parfume, boligartikler og tilbehør. Ud over shopping har butikken udviklet sig til en kreativ destination i sig selv, som afholder workshops og events samt skaber et livfuldt fællesskab. Stedet ligger i det historiske Coal Drops Yard, et genoplivet kulforsyningsanlæg, der er blevet til en butikspark, som tilbyder en fængslende blanding af butikker, restauranter og kulturelle oplevelser for både lokale og turister.

@earlofeast

Your Living Space
Carrer de Sant Pere Màrtir, 28, Barcelona, Spanien

Your Living Space er et inspirerende indretningsstudie i Barcelonas charmerende Gràcia-kvarter. Udforsk deres nøje udvalgte kollektion af møbler og indretningselementer, lige fra badeværelsesprodukter til køkkenudstyr, belysning og møbler. Butikken ligger i en livlig enklave i den travle by Barcelona, hvor du kan fordybe dig i de hyggelige gader og smukke pladser i Gràcia-kvarteret, der er fyldt med specialbutikker og lokale virksomheder.

@yourlivingspace_

Bahú
Rua Almeida e Sousa 1C, Lissabon, Portugal

Gå på opdagelse i Bahú, en skøn butik grundlagt af to søstre, som tilbyder et nøje sammensat udvalg af portugisisk og skandinavisk design. Butikken var oprindeligt en børnebutik, men er blevet udvidet til at omfatte produkter til hele familien. Bahú ligger i Lissabon, en af Europas mest trendy byer, i det pulserende Campo de Ourique-kvarter fjernt fra turistmylderet, hvor design og kreativitet trives i en familieorienteret atmosfære.

@bahu.pt

Konstabel
Vogts gate 55, Oslo, Norge

Oplev Konstabel, en lokal butik i Oslo, der er kendt for sin enestående kollektion af bæredygtige indretnings- og livsstilsprodukter af høj kvalitet. Butikken ligger i det livlige Torshov-kvarter, der er kendt for sine hyggelige lokale butikker, dejlige caféer og livlige restauranter og barer. Da kvarteret er omgivet af mange parker og åbne grønne områder, er det det perfekte sted til en afslappet spadseretur langs den maleriske flod Akerselva, hvor du endda kan nyde en forfriskende svømmetur.

@konstabelinterior

Boligheter
Bredgatan 11, Västervik, Sverige

Gå på opdagelse i Boligheter, en inspirerende interiørbutik grundlagt i Västervik. Med fokus på skandinavisk design tilbyder de et fejlfrit udvalg af produkter til hjemmet og til børn. Fordyb dig i charmen ved Västervik, Sveriges sommerby nummer ét året rundt. Oplev ro, natur, shopping og underholdning, mens du tilføjer et strejf af udpræget svensk lykke til dit liv. Gå ikke glip af muligheden for at besøge en af Västerviks 5.000 øer – det er en sand sommerfornøjelse.

@boligheter

Old Faithful Shop
320 West Cordova St., Vancouver, Canada

Old Faithful Shop er et paradis for kvalitetsvarer, der repræsenterer det enkle hverdagsliv. Med en stærk tro på tidløse produkter, der ældes med ynde, er deres produkter udvalgt til at blive elskede arvestykker over tid. Inspirationen til Old Faithful Shop kom lige fra “gulvet” fra medstifteren Walter Mannings bedsteforældre. Old Faithful Shop ligger i en fredet bygning fra 1903 i Vancouvers historiske Gastown-kvarter og har bevaret essensen af en svunden tid, samtidig med at den tilbyder moderne kvalitet og service, der modstår tidens tand.

@oldfaithfulshop

BEAM
272 Kent Avenue, Brooklyn, New York, US

Siden 2013 har BEAM været på en mission om at forbinde designkyndige kunder med de nyeste og mest geniale møbler, belysningselementer og boligartikler. De sætter en ære i at udvælge mærker, der går under radaren, og introducerer dem til dig først – og deres produkter har stil, følelser og humor. Kvalitet, håndværk og godt design kommer altid i første række, og stedet hylder det specielle, unikke og skæve. Med en blanding af etablerede mærker og nye kunstnere er deres stil en blanding af det cool fra midten af forrige århundrede og en rock-and-rollstemning.

@BeamBrooklyn

Designstuff
Retail 1, 3-5 St Kilda Road, Melbourne, Australien

Træd ind i Designstuff, en fængslende butiksoase i Melbournes St Kilda. Butikken har storslåede vinduer, der bader rummet i et varmt, indbydende lys, mens gulv til loft-gardinerne tilføjer et elegant touch. Udforsk en fusion af skandinavisk, australsk og globalt design, der er nøje udvalgt med passion og sans for detaljen. Fordyb dig i denne inspirerende destination, der vækker din kreativitet og omfavner skønhed. Når du alligevel er i St Kilda, kan du besøge Luna Park og slentre langs den livlige Esplanade.

@designstuff

AnOther DESIGN
ul. Drużbackiej 13, Warszawa, Polen

AnOther DESIGN ligger i Warszawas historiske Stary Żoliborzkvarter. Denne charmerende villa har en rig historie, der går tilbage til 1930’erne, og tilbyder en unik shoppingoplevelse. Żoliborz er et malerisk kvarter, der er kendt for sine smukke kyster langs floden Wisła. Det spillede en vigtig rolle under Warszawaopstanden og er stadig et symbol på håb og modstandsdygtighed. Udforsk den fantastiske natur og de stemningsfulde gader og førkrigsvillaer omgivet af gamle træer, mens du nyder den kunstneriske atmosfære, de dejlige caféer og de små restauranter, der gør dette kvarter til en favorit blandt kunstnere og kunstentusiaster.

@anotherdesign_pl

Ricci Home Design
Via Circonvallazione 90, Riccione, Italien

Oplev Ricci HD, en innovativ destination for interiørdesign og møbler i Riccione. Med en rig historie, der går tilbage til 1948, har butikken nu hele fire etager med design og kunst. Den ligger i den pulserende by Riccione, en berømt badeby med moderigtige butikker, smukke parker og en fængslende kystlinje, og her kan du udforske kulturelle attraktioner såsom museet for moderne kunst og forkæle dig selv med byens kulinariske lækkerier.

@ricci_hd_homedesign

Door Home
Hovioikeudenpuistikko 13, Vaasa, Finland

Træd ind i Door Home & Lounge Bar, en oase af afslapning og inspiration. Gå på opdagelse i interiørbutikken, der har et nøje sammensat udvalg, der består af både møbler og andre elementer. Kombiner din shopping med en afslappende stund i deres loungebar, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Butikken og loungebaren ligger i Vaasa, en pulserende kystby i Finland, der er kendt for sine fantastiske landskaber og sin stærke maritime arv. Her kan du opleve den livlige stemning på markedspladsen, mens du shopper, spiser og suger en fængslende blanding af moderne og historisk arkitektur til dig.

@doorhome.loungebar

MisterDesign
Vughterstraat 278, 's-Hertogenbosch, Holland

Oplev MisterDesigns fængslende verden i den historiske “Pompen & Verlouw”-bygning, som engang var et Ford-værksted. Ud over at shoppe inspirerende design kan du nyde en dejlig frokost i restauranten eller deltage i en keramikworkshop. På den anden side af gaden tilbyder The Gallery på Wilhelminaplein endnu mere inspiration med sin panoramaudsigt over naturreservatet Bossche Broek. Udforsk Den Bosch, der er kendt for sine kulturelle og historiske vartegn, herunder katedralen Skt. John og den fortryllende flod Binnendieze.

@misterdesignnl

gæst
Ijzerenwaag 12A, Antwerpen, Belgien

gæst er en livlig interiørbutik, der er kendt for sin bæredygtige og farverige kollektion af møbler, belysning og tilbehør. Denne skjulte perle ligger i Antwerpens modekvarter i et tidligere kloster, hvilket giver shoppingoplevelsen et strejf af historie. Udforsk de livlige omgivelser, hvor trendy butikker, hyggelige caféer og det prestigefyldte museum MoMu kun er et stenkast væk.

@gaest.design

ILLUMS
Honey Building Aoyama 1F, 3-35-8 Jingumae, Shibuya-ku, Tokyo, Japan

ILLUMS Aoyama-butik er en butik, der på en perfekt måde kombinerer de japanske koncepter “Inei Raisan” og “Wabi-Sabi” med nordisk design og desuden tilsætter banebrydende teknologi. Med udgangspunkt i tanken om at nyde det overflødige tilbyder de en bred vifte af nordiske møbler, som man sjældent finder andre steder. Butikken ligger i Aoyama, lige ved siden af de trendy områder Harajuku og Omotesando, og er omgivet af fashionable butikker, der fremviser det nyeste inden for japansk mode og mad. Gå ikke glip af muligheden for at udforske dette travle område, herunder et besøg til den fredfyldte Meiji-helligdom.

@illums_aoyama

ELKE Mööbel
Järve Towers, Järve 2, Tallinn, Estland

ELKE Mööbel tilbyder en nøje udvalgt række interiørdesign fra anerkendte mærker. ELKE Mööbel fejrer sit 25 års jubilæum i 2023 og har etableret sig som en fremtrædende fortaler for skandinavisk design. Den rummelige butik ligger i det moderne Järve Towers og fremviser de nyeste trends og tidløse elementer. Udforsk Tallinn, der er kendt for sin velbevarede middelalderlige gamle bydel med brostensbelagte gader, gamle pladser og historisk arkitektur. Fuldend dit besøg med den bohemeagtige stemning i Telliskivi Creative City, der byder på et væld af caféer og restauranter.

@elkemoobel

Marais Store
Taipei AnHe, No. 53, Section 1, Anhe Rd, Da’an District, Taipei City, Taiwan

Store Marais er en unik konceptbutik, der på harmonisk vis kombinerer nordisk livsstil med detailhandel til hjemmet samt dessertspisning. Ved at præsentere klassiske danske mærker sammen med et globalt udvalg ønsker Store Marais at fremvise den perfekte integration af design og livsstil og give kunderne lejlighed til selv at opleve den nordiske filosofi. Store Marais ligger i Taipeis travle Da’an-kvarter, Taiwans hovedområde og finanscentrum, og er omgivet af omfattende stormagasiner, charmerende gyder, alsidige butikker og kulturel kunst, der giver et mangefacetteret indblik i det lokale liv.

@maraisspace

DESIGN BUTIK
No. 38, Section 5, Minsheng E Rd, Songshan District, Taipei City, Taiwan

Siden 2013 har DESIGN BUTIK været en stolt importør af nordiske designbrands i Taiwan. Inspireret af en rejse til Danmark, hvor design perfekt integreres i hverdagen, etablerede grundlæggeren en butik i Taipei med nøje udvalgte og anerkendte skandinaviske mærker. DESIGN BUTIK tror på, at design skal flettes sammen med folks liv, for at man fuldt ud kan værdsætte dets skønhed. Butikken ligger i Taipeis Songshan-kvarter, nærmere bestemt i det livlige Minsheng-område, som er perfekt til at nyde en kop kaffe på gaden, udforske designertøj og besøge kunstgallerier.

@design_butik