Customisation Concept

En introduktion til ferm LIVINGs Made to Order Concept

Skræddersy ferm LIVING-møbler for at skabe dit ideelle design
med vores Customisation Concept.

 

Customisation Concept

 

 

VI HAR ALLE FORSKELLIG SMAG

Vores hjem er vidt forskellige. De er unikke og personlige og afspejler de mennesker, der bor der. Man siger, at magien ligger i detaljen, og ofte er det detaljerne, der gør, at vi forelsker os i et møbel, og at vi ønsker at have det i vores hjem. Det er netop derfor, vi har introduceret et koncept med skræddersyet design fra ferm LIVING, så du kan tilpasse udvalgte møbler efter din personlige smag.

 

Billledetext
Billledetext

 

Med vores Made to Order-produkter kan du vælge fra et bredt sortiment af tekstiler og læder, som vi har udvalgt fra førende leverandører, hvilket gør det muligt for dig at designe dine møbler med forskellige materialer og farvekombinationer.

 

DET PERFEKTE DESIGN

Alle vores sofaer og mange af vores siddemøbler er inkluderet i Customisation Concept.

Du kan vælge mellem et spændende udvalg af tekstiler, der fås i en række farver og mønstre fra førsteklasses stofleverandører, som kan tilpasses dit ideelle møbel.

Hvis du ønsker at få et fuldt overblik over vores Made to Order-materialer, så se venligst vores Tekstiloversigt, hvor du kan udforske alle de tilpasningsmuligheder, som vi tilbyder.

 

 

“Man siger, at magien ligger i detaljen, og ofte er det detaljerne, der gør, at vi forelsker os i et møbel, og at vi ønsker at have det i vores hjem.”

 

BESTILLING AF VORES MADE TO ORDER-PRODUKTER

Hvis du ønsker at gøre brug af vores Customisation Concept, har du et par forskellige muligheder at vælge imellem.

Bestil online: I vores webshop finder du et udvalg af nogle af vores mest populære Made to Order-varer, der er på lager og klar til at blive sendt hjem til dig. Hvis du ønsker at købe et møbel betrukket med et materiale, som vi ikke har vist online, er du altid velkommen til at bestille det ved at skrive en e-mail til vores kundeservice på webshop@fermliving.com. Du kan udforske hele udvalget af polstringsmuligheder i vores Tekstiloversigt.

I butik: Hvis du er i København, kan du shoppe hele ferm LIVING-kollektionen i vores Boutique & Showroom, inklusive vores Made to Order-varer. Her kan du også besøge vores Material Library, hvor du selv kan se prøver på hele vores udvalg af Made to Order-materialer samt bestille dit eget specialfremstillede Made to Order-møbel.

Forhandlere: Du kan også bestille skræddersyede møbler hos udvalgte ferm LIVING-forhandlere. Brug vores Store Locator til at finde en møbelforhandler i dit område, og kontakt dem direkte for at finde ud, om der er mulighed for at bestille et skræddersyet møbel fra deres forretning.