En børneguide til København

Vores 5 favoritdestinationer, når du vil udforske København med børn.

Med sin fængslende blanding af historisk arkitektur, grønne områder og børnevenlige oplevelser byder København på endeløse eventyr for små opdagelsesrejsende. I denne guide til vores elskede hjemby har vi håndplukket 5 af de allerbedste destinationer til familieudflugten.

Uanset om du er førstegangsbesøgende eller har boet her længe, håber vi, at denne guide vil sætte gang i nye eventyr og skabe minder for både børn og forældre, der vil vare for evigt.

Bette Café — Carlsberg Byen

På Bette Café i Carlsberg Byen kan forældre nyde et glas naturvin eller en kop kaffe, mens de små leger i rolige og smukke omgivelser. Det inkluderende koncept er omhyggeligt designet til at imødekomme både børns og forældres behov og udgør et fællesskab, hvor besøgende kan nyde smuk æstetik og økologisk, hjemmelavet mad sammen med alle de bekvemmeligheder, der er for børn. Bette Café tilbyder arrangementer og workshops for vordende mødre og familier, så alle er velkomne.

www.bette.cafe

Marionet Teatret

Marionet Teatret er et gratis friluftsteater for børn, som ligger i Kongens Have, et skulpturelt grønt område i hjertet af København. I juni og juli afholder teatret indtagende og fascinerende forestillinger, der er designet til at udfordre de smås fantasi. Efter forestillingen kan familierne slappe af på de frodige plæner, besøge Rosenborg Slot eller udforske parkens legepladser. Når du planlægger et besøg, skal du være opmærksom på, at der kun tilbydes forestillinger på dansk.

www.detlilleteater.dk

Tivoli

Tivoli blev grundlagt i 1843 og er en fortryllende forlystelsespark, der ligger i byens centrum. Parken er fyldt med gammeldags charme og historie og er kendt for at have inspireret Walt Disney til at skabe sin egen forlystelsespark, Disneyworld. Parken henvender sig til både unge og gamle og har et udvalg af forlystelser, restauranter, udendørs attraktioner, haver og pavilloner. Tivoli har gennem mange år betaget og fortryllet gæster i alle aldre, hvilket har gjort det til en elsket destination for både lokale og turister.

www.tivoli.dk

Frederiksberg Have

Parken ligger på det idylliske Frederiksberg og huser det historiske, barokke Frederiksberg Slot samt grænser op til København Zoo og Søndermarken. Den store park er frodig og grøn med en række indtagende broer, søer, velplejede plæner og romantiske skovområder. På solrige dage glider parkens besøgende dovent gennem kanalernes vand i robåde, mens de beundrer landskabet. Gør dine børn og en picnic klar, så du kan nyde en eftermiddag i denne maleriske park.

BaneGaarden

BaneGaarden er en grøn oase inde i byen og har udviklet sig til en banebrydende kulturel og økologisk destination. Konceptet består af mere end 1,5 hektar natur og forskellige spisesteder, herunder et bageri og en pizzarestaurant, et street food-marked og en restaurant, der ligger inde i et drivhus. Børn vil elske at udforske stedets renoverede ladebygninger, besøge legepladsen og deltage i forløb for at lære mere om bæredygtig levevis.

www.banegaarden.com