Bag om Level Tables

Fra råt stål til tydelige asymmetriske profiler.

Tag med os på vores rejse til Italien for at udforske, hvordan rå rør og stålplader forvandles til vores karakteristiske Level Tables.

 

 

Nogle designgenstande er så enkle i deres struktur og udtryk, at produktionsprocessen kan fremstå som en selvfølge for de fleste mennesker. Ikke desto mindre kræver det stadig færdigheder og knowhow at producere de karakteristiske asymmetriske Level Tables. Bordene laves af en familieejet fabrik i Italien med 40 års erfaring i fremstilling af metalmøbler.

Produktionsprocessen begynder med, at lange stålrør og store stålplader ankommer til den italienske fabrik. Fabrikken henter alt sit metal fra italienske leverandører for at sikre en smidig produktionsproces og for at minimere transportens miljømæssige fodaftryk. Når råvarerne ankommer, skæres stålrørene til, så de passer i længden til Level Tables-rammen, og stålpladerne skæres ud til de øverste og nederste hylder, ved hjælp af en laserskæremaskine. Bordrammen består af to stålrør, der er blevet bukket: På Level Coffee Table får røret foran otte bøjninger, og røret bagved seks bøjninger. Bukkeprocessen styres af et særligt team på fabrikken, der er specialiseret i netop dette håndværk. Når stålrørene er blevet bukket, svejses de sammen af en uddannet fagmand for at give Level Tables deres genkendelige geometriske ramme, der ligner en lang, kontinuerlig linje.

 

Billledetext

 

De to hylder, som er blevet laserskåret af en stor maskine, svejses derefter på stålrørsrammen, og så gennemgår hele konstruktionen et produktionstrin med grundig børstning, der skal fjerne mærker efter svejsning, gøre alle overflader glatte og give Level Tables deres høje kvalitetslook og -følelse.

Når bordene er glatte, sendes de til en ekstern leverandør, som står for pulverlakeringsprocessen. Dette trin i produktionen er det eneste, der finder sted uden for fabrikken. Når bordene kommer tilbage, gennemgår de en kvalitetskontrol, og ferm LIVING-logoet placeres under den nederste hylde. Nu er produktet endelig klar til at blive omhyggeligt pakket til forsendelse.

Resultatet er en kollektion af funktionelle og æstetiske borde med ikoniske, asymmetriske profiler og et moderne udtryk. Level Tables er velegnede til både indendørs og udendørs brug.