Al Fresco-middag med Catarina Mira-Rose

Vi har indledt et samarbejde med den London-baserede influent @catarinamira, som her deler sin opskrift på sommerens bedste middagsselskab ved at forvandle sin tagterrasse til et fristed med udendørsspisning.

Sommeren er endelig kommet, og nu er det tid til at nyde lange, lyse aftener udendørs omgivet af vores kære og med lækker mad. Vi har indledt et samarbejde med den London-baserede influent @catarinamira, som her deler sin opskrift på sommerens bedste middagsselskab ved at forvandle sin tagterrasse til et fristed med udendørsspisning.

 

Al Fresco-middag med
Catarina Mira-Rose

@catarinamira

 

Det er for mange en vigtig del af sommeren at nyde lækre måltider udendørs. Få ting føles bedre end at tilbringe lune aftener i en forfriskende brise, mens du nyder god mad sammen med mennesker, du holder af. Men det er ikke altid ligetil at flytte middagsselskabet udendørs – ofte kan du ikke genskabe den samme intimitet, som du har indenfor. Vi mener, at det er en kunst at skabe den ideelle atmosfære til en hyggelig udendørs spiseoplevelse. Derfor bad vi Catarina Mira-Rose (link to website or IG profile) om at dele sine bedste tip til, hvordan hun skaber den perfekte stemning til sommerens udendørs middagsselskaber på sin store tagterrasse i det centrale London

Den vigtigste ingrediens i ethvert middagsselskab er gæsterne, fortæller Catarina: “Et middagsselskab er i sidste ende bare kombination af forskellige elementer, og det er dem, der deltager, der gør hvert selskab unikt. Hvis du har samlet en god flok, vil du også have det godt.” Når du ved, hvilke af dine højtelskede mennesker, der deltager, er det tid til at dække et indbydende og hyggeligt bord. Det er det første, dine gæster møder, og det sætter scenen for aftenen.

Hos Catarina er det vigtigt at skabe en borddækning, der passer til hendes personlige stil og dermed sikrer en autentisk og indbydende atmosfære. Catarina brugte derfor en kombination af vores perfekt uperfekte Flow-service og vores elskede Ripple-glas til at byde sine middagsgæster velkommen til en uformel, men æstetisk udendørsservering i overensstemmelse med hendes minimalistiske stil.

 

Du kan udover servicet tilføje et element af varme og taktilitet til din borddækning ved at lægge forskellige tekstiler i lag. Det kan man gøre ved at pakke vinflasker ind i viskestykker eller vælge hørservietter og -duge til bordet. Catarina brugte vores Linen Placemats som kunstfærdigt overdimensionerede servietter i jordfarven Sugar Kelp for at skabe mere varme og fremhæve bordets udtryk. Derudover brugte hun vores Hale Tea Towels i en lys, men diskret farve for at tilføje et kontrastelement og give sit middagsselskab et moderne touch.

 

 

“Jeg er mest til en minimalistisk stemning, så jeg elsker at blande neutrale nuancer med sort og tilføje forskellige jordfarvede teksturer til bordet. Stofservietter er efter min mening altid en hurtig måde at opgradere et middagsbord på og gøre det mere chikt."

 

 

Når bordet er dækket, mener Catarina, at de små detaljer har stor indflydelse på at sætte den helt rigtige stemning og skabe rammerne for et udendørs middagsselskab, som dine gæster helt sikkert vil huske. Her overlader Catarina intet til tilfældighederne: "Lav en personlig playliste, hav en bordplan, og sørg for altid at fylde dine gæsters glas op."

 

 

For at tilføje et ekstra element af intim hygge dekorerer Catarina sit bord med friske blomster og undgår skarp belysning. Hun vælger i stedet levende stearinlys, der inviterer gæsterne til dybe, stimulerende samtaler, også efter at solen er gået ned.

Ifølge Catarina er alle disse elementer vigtige, men det er vigtigt at huske på, at et udendørs middagsselskabs succes måles på, hvor meget dine gæster hygger sig – såvel som dig selv. Når du så har dækket middagsbordet, sat det sidste fad i ovnen og trykket play på din udvalgte playliste, er det vigtigt at læne dig tilbage, være til stede og nyde aftenen med dine kære. "Du skal heller ikke bekymre dig om at skulle rydde det hele op senere på aftenen," tilføjer Catarina, "det kan vente."

 

 

Al Fresco-middagsselskab – En tjekliste

Omhyggeligt dækket middagsbord – vær ikke bange for at mikse og matche nuancer og teksturer for at skabe en uformel atmosfære

Stofservietter og -dækkeservietter for et strejf af diskret luksus

Sæt stemningen – lav en playliste på forhånd, der matcher aftenens humør

Atmosfærebelysning – stearinlys tilføjer et levende, intimt præg, når du er udendørs

Bordplan – den viser dine gæster, at du har tænkt over aftenens dynamik

Vær til stede – det er nemt at fortabe sig i travlheden ved at være vært, så husk at slappe af og nyde aftenen. Så vil dine gæster helt sikkert gøre det samme