Et hjem væk fra hjemmet

ferm LIVING og Villa Copenhagen præsenterer en ny designsuite på det københavnske luksushotel.

Den nye Residential Suite på Villa Copenhagen er et komfortabelt og intimt rum i hjertet af den travle by og er en hyldest til rejser og design. Rummet, der repræsenterer det bedste fra begge brands, fortolker det prisbelønnede hotels kerneværdier – kontrast, bevidst luksus og lykke – gennem ferm LIVINGs linse.

Når man træder ind ad bygningens originale mahognidøre til den nye suite, venter der et hjem væk fra hjemmet – et sted, der appellerer til både forretnings- og ferierejsende. Rummet er gentænkt til et moderne publikum, samtidig med at de originale detaljer fra den historiske bygning fra 1912 er bevaret, og marmor-, messing- og træelementer er understøttet af moderne elementer i lækre materialer, der giver en følelse af komfort og luksus.

"Den nye suite er en unik mulighed for at vise det engagement i bevidst livsstil og rejser, som ferm LIVING og Villa Copenhagen har til fælles. Suiten er et kreativt møde mellem to sind og tilbyder en luksuriøs, men samtidig tilgængelig og autentisk oplevelse," siger Selma Reichstein, marketing- og PR-chef på Villa Copenhagen.

 

 

“Alle detaljer er nøje udvalgt for at afspejle det cool raffinement og den afslappede elegance, som Danmarks hovedstad – og ferm LIVINGs design – er blevet synonymt med.”

Billledetext
Billledetext

Suiten består af to soveværelser en suite omkring et centralt opholdsområde, og dens skønhed er mere end blot dens æstetik; ligesom et hjem tilbyder suiten fleksible og alsidige løsninger på gæsternes behov, så de kan få mest muligt ud af deres ophold. Her er alle detaljer nøje udvalgt for at afspejle det cool raffinement og den afslappede elegance, som Danmarks hovedstad – og ferm LIVINGs design – er blevet synonymt med.

Den nye Residential Suite rummer designgenstande, der viser alsidigheden og bredden i ferm LIVING-kollektionen. Spiseområdet med dets Mineral Dining Table med stenplade og Rico Chairs med drejebase fungerer også som arbejdsplads, mens Rico Sofa og de tilhørende puffer med deres omfavnende kurver skaber et behageligt loungeområde til uformelle møder eller afslapning efter en dag på opdagelse i byen. Udsmykningen består af en blanding af moderne keramik, skulpturer og antikke fund. Den afdæmpede farvepalet af beroligende kashmir-nuancer brydes af en opløftende, men diskret nuance af citrongræsgul på loftet og en levende gallerivæg fyldt med abstrakte kunstværker.

 

 

“Residential Suite på Villa Copenhagen er en oplevelse, der hylder følelsen af at være hjemme.”

 

I soveværelserne er kingsize-sengene generøst pyntet med et udvalg af tuftede puder i newzealandsk uld og det smukke sømsyede Daze Bedspread. Badeværelserne er udstyret med ferm LIVINGs duftlys og Field Robe i bomuldshør for at gøre rummet endnu mere indbydende. I hele suiten er der skræddersyede gardiner i bomuldshør, som er inspireret af Koreas traditionelle pojagi-patchwork-teknik, og som giver følelsen af privatliv, samtidig med at man har udsyn til den nærliggende Københavns Hovedbanegård og Tivoli Haven. Et udvalg af de udstillede genstande kan købes i hotellets lobby, så gæsterne kan få en souvenir med fra deres ophold.

"Residential Suite på Villa Copenhagen er en oplevelse, der hylder følelsen af at være hjemme. Her har vi virkeliggjort vores filosofi om at få gæsterne til at føle sig til rette, og hvor vi forbinder det at kunne at slappe af og kunne være sig selv med kulturen og miljøet på Villa Copenhagen," siger Trine Andersen, stifter af ferm LIVING, om samarbejdet.

 

Udforsk Residential Suite, og book dit ophold på Villa Copenhagen her