Vores Produktion

Tapet

Hvor: Sverige
Ansatte: 140
Grundlagt i: 1905

Størstedelen af vores tapeter fremstilles på Sveriges ældste tapetfabrik, der er en pioner inden for tapetindustrien med mere end 100 års erfaring. Fabrikken har forpligtet sig til at bruge bæredygtige fremgangsmåder i produktionen, hvor der både bruges det 200 år gamle overfladetryk og mere moderne teknologier som fleksografisk tryk og kobberstik.

Fabrikken stræber konstant efter at være så miljøvenlig som muligt, og den har været FSC-certificeret siden 2018. Ferm LIVINGs tapeter bliver fremstillet i en smart ikke-vævet papirkvalitet, der er baseret på tekstil- og papirfibre. Denne specifikke blanding gør tapetet mere holdbart og nemmere at sætte op. Materialerne, der anvendes til papirblandingen, kommer udelukkende fra nordeuropæiske bæredygtige skovbrug, der er forpligtet til at genplante træer – for hvert fældet træ plantes et nyt. Alle tapetmønstre er trykt med vandbaseret blæk, og overfladebehandlingerne kan udføres sikkert på stedets eget behandlingsanlæg. Overskydende blæk gemmes og bliver derefter genbrugt, så ikke en dråbe går til spilde.

Certificeringer: FSC, CE-mærket, SundaHus (svensk miljødatabase over byggematerialer)

Billledetext

 

 

Billledetext

 

 

KATIE SCOTT TAPETER

Hvis der er én ting, der kan fikse et rum op på et øjeblik, så er det tapet. Efter at have kæmpet for at finde det rigtige tapet besluttede grundlæggeren af ferm LIVING, Trine Andersen, at det var tid til at begynde at designe sit eget. Det var i 2006, og tapet har haft en særlig plads i vores hjerter lige siden. Vores tapeter er trykt på FSC-certificeret, ikke-vævet tapet med vandbaseret blæk og er særligt holdbare og nemme at sætte op. 

Se alle Katie Scott tapeterne her