Vores Produktion

Liba Watering Can

Hvor: Danmark
Ansatte: 12
Grundlagt i: 1948

I den lille jernbaneby Glumsø ligger fabrikken, der producerer vores Liba Watering Cans. Fabrikken blev grundlagt i 1948 og beskæftiger nu 12 medarbejdere, der er specialiserede i at producere forskellige genbrugsplastløsninger til deres kunder. Fabrikken har arbejdet med genbrugsplast i 20 år og er kendt for sin ekspertise inden for fremstilling af komplicerede tekniske elementer, komponenter til industrimaskiner, husholdningsartikler og interiør.

En ekstern leverandør forsyner fabrikken med HDPE-granulat, der er fremstillet af forbrugsaffald fra emballage til vores Liba Watering Cans. Når granulatet ankommer til fabrikken i Glumsø, tilsættes et specifikt farvestof, så Liba Watering Can får sine smukke farver. Granulatet opvarmes til en porøs masse, som derefter hældes i en støbeform, hvor den blæses i den rette form ved hjælp af en proces, der kaldes blæsestøbning. Herfra frigøres Liba Watering Can fra formen. Processen med blæsestøbning efterlader altid en vis mængde overskudsmateriale, som en dygtig medarbejder skærer fra vandkanden i hånden.

Fabrikkens ekspertise i at omdanne forbrugsaffald fra plastemballage til opfindsomme innovationer har ført til, at de hvert år producerer 17.000 Liba Watering Cans.

Certificeringer: DBI, DTI og FN

Billledetext

 

Billledetext

 

 

Billledetext

 

 

LIBA WATERING CAN

Funktion møder ansvarligt design i vores Liba Watering Can. Med sin lette, strømlinede og spændende form minder denne moderne udgave af et klassisk haveredskab om fortidens klassiske vandkander i ler. Vores Liba Watering Can er lige så funktionel, som den er dekorativ. Den har en generøs kapacitet på fem liter og passer både godt på din altan og i din stue. Da den er fremstillet udelukkende af forbrugsaffald fra plastemballage i stedet for ny plast, forekommer der små, subtile variationer i det endelige materiale, som gør hver enkelt vandkande unik.

 

Udforsk vores Liba Watering Can