Design-Destinationer

Inspiration til sommershopping i nogle af vores yndlingsbyer rundt omkring i verden.

 

Uanset om dine sommerplaner omfatter at udforske nye byer eller en staycation i din hjemby, er der masser af unikke steder, der venter på at blive opdaget. At rejse rundt i dit eget land eller et naboland kan give dig mindeværdige oplevelser, både hvad angår mad, kultur og natur, men det kan også inspirere dig til at tage nyt og fængende boliginteriør med hjem. Uanset om de er store eller små, vil det at samle på designelementer fra dine rejser ikke kun give dit hjem et unikt udtryk; hvert element vil også rumme gode minder fra de steder, du har besøgt, og minde dig om, at der er en verden med enestående design, der venter på at blive opdaget.

Så hvor skal du hen? Som designturist kan du nyde alt fra eksklusiv shopping af særligt udvalgte ting, mens du drikker café au lait i Paris’ aristokratiske 7. arrondissement, til at indånde den salte havluft, mens du shopper under Cape Towns fladtoppede bjerge.

Vi inviterer dig hermed til at udforske disse bemærkelsesværdige butikker og lade dig blive inspireret til dine næste design-destinationer.

 

TRUCE
54 Princess Victoria St, BS8 4BZ Bristol, Storbritannien

Truce er en konceptbutik i Bristol, der er dedikeret til indretningsdesign. Butikken ligger i hjertet af den populære Clifton Village, der er fyldt med andre uafhængige butikker og lækre spisesteder.

Website — www.truceonline.co.uk
Social media — www.instagram.com/truceonline

 

MAVEN
Reid Memorial Hall, 4a Maryville Avenue, BT9 7HE Belfast, Nordirland

Maven giver dig det bedste irske og skandinaviske boligudstyr, belysning og møbeldesign til dit hjem. Butikken ligger i den dejlige Reid Memorial Hall på Lisburn Road. Her kan besøgende finde mange forskellige butikker, butikker, vinbarer, restauranter og kaffebarer.

Website — www.wearemaven.co.uk
Social media — www.instagram.com/wearemaven_

 

HOOS
715 Great Western Road, G12 8QX Glasgow, Skotland

Hoos er en interessant butik under konstant udvikling, der altid er på udkig efter nye trends og bemærkelsesværdige designprodukter. Den dejlige botaniske have er kun en kort gåtur væk fra butikken.

Website — www.hoosglasgow.co.uk
Social media — www.instagram.com/hoos_glasgow

 

INDUSTRY & CO
41 Drury Street, D02 DP11 Dublin, Irland

Industry & Co ligger i hjertet af Dublins kreative kvarter og tilbyder et bredt udvalg af indretningsdesign, mens stedets café og delikatesseforretning er blevet stedet, man går hen, hvis man vil have sund, mellemøstlig mad af høj kvalitet. Deres børnebutik ‘BARN’ ligger kun en kort gåtur derfra.

Website — www.industryandco.com
Social media — www.instagram.com/industrydesign

 

LE BON MARCHE
24 Rue de Sèvres, 75007 Paris, Frankrig

Le Bon Marché er et berømt stormagasin i Paris. Det ligger i det 7. arrondissement og er en parisisk institution, der kombinerer tradition og modernitet gennem sit nøje designudvalg.

Website — www.lebonmarche.com
Social media — www.instagram.com/lebonmarcherivegauche

 

PARIS:SETE
Largo Vitorino Damásio 2A/B, 1200-872 Lissabon, Portugal

I det solrige Lissabon finder du Paris:Sete. Med sine 35 års erfaring er Paris:Sete dedikeret til internationalt design og tilbyder et særligt udvalg af tidløse møbler og interiør af høj kvalitet.

Website — www.paris-sete.com
Social media — www.instagram.com/paris_sete

 

INTERIOR PLAYGROUND
Raadhuisstraat 27, 6161 GB Geleen, Holland

Interior Playground er en unik butik med tilhørende designstudie, der ligger i den sydlige del af Holland. Mens resten af det hollandske landskab er noget fladt, er Interior Playground omgivet af den pittoreske, hollandske bjergskråning.

Website — www.interiorplayground.com
Social media — www.instagram.com/interior_playground

 

URBAN DESIGN LOVE AFFAIR
Via Castiglione 62, 40124 Bologna, Italien

Urban Design Love Affair ønsker at tilbyde det smukkeste skandinaviske design til italienske kunder. Det livlige område omkring Urban Design Love Affair er karakteriseret ved sine mange hemmelige haver, historiske bygninger og små nichebutikker.

Website — www.urbandesignloveaffair.com
Social media — www.instagram.com/urbandesignloveaffair

 

SCANDINAVIAN DESIGN HOUSE
Rudolfsplatz 13A, 1010 Wien, Østrig

I centrum af det smukke Wien finder du Scandinavian Design House. De har mere end 1.000 kvadratmeter fyldt med særligt udvalgt skandinavisk design, så der er masser at udforske.

Website — www.scandinaviandesignhouse.at
Social media — www.instagram.com/scandinaviandesignhouse

 

ATAK DESIGN
Żeligowskiego 43 A, 90-644 Lódz, Polen

Hvis du spørger ATAK DESIGN, hvad et godt hjem er, vil deres svar være: personligt! Hos ATAK DESIGN finder du design af høj kvalitet og særligt udvalgte, håndlavede elementer, der udstråler karakter og individualitet. Med mere end 600 kvadratmeter kan du gå på opdagelse i timevis.

Website — www.atakdesign.pl
Social media — www.instagram.com/atakdesign.pl

 

CRÉMA
317 Albert Road, 7925 Cape Town, Sydafrika

Créma tilbyder en unik designoplevelse. Mens Créma oprindeligt fokuserede på high-end boligkunder, tilbyder stedet nu en eksklusiv shoppingoplevelse for alle, der leder efter særligt udvalgte, internationale møbel- og belysningsbrands.

Website — www.cremadesign.co.za
Social media — www.instagram.com/crema.design

 

NORDIC HOUSE
Belfortstraat 8, 9000 Gent, Belgien

Nordic House ligger i Gents gamle, historiske centrum og er inspireret af den skandinaviske livsstil. Du finder en designbutik, der er fordelt over flere butiksfacader, sammen med en skandinavisk restaurant, et designstudio og et eventsted.

Website — www.ydnordichouse.be
Social media — www.instagram.com/nordichouse.shop/

 

CASTRO SEIS
Calle Rosalía de Castro 6, Bajo, 15004 A Coruña, Spanien

Castro Seis er en konceptbutik med et bredt udvalg af indretningsdesign, nicheparfumer, tilbehør og kunst fra fremspirende kunstnere. Butikken ligger i centrum af den smukke by A Coruña, som er kendt for sin designarv.

Website — www.castroseis.com/es
Social media — www.instagram.com/castroseisstore

 

DESIGN WE.LOVE
Schützengasse 6, 99423 Weimar, Tyskland

Design We.Love blev tildelt prisen “Best-of-Interior” i 2017 og har specialiseret sig i salg af designklassikere. Butikkens grundlæggere ejer også flere ferielejligheder, der har klassiske indretningsdesign samt elementer designet af kandidater fra Bauhaus Universitet.

Website — www.designwe.love
Social media — www.instagram.com/designwe.love

 

BOUTIQUE DANOISE
Aeschenvorstadt 36, 4010 Basel, Schweiz

Boutique Danoise blev grundlagt i 1967 og tilbyder et stort udvalg af danske designklassikere. På første sal finder de besøgende endda en café, der er specialiseret i at fremstille det traditionelle danske smørrebrød.

Website — www.boutiquedanoise.ch
Social media — www.instagram.com/boutiquedanoisebasel

 

FORMWERK
Iso Roobertinkatu 12-14, 120 Helsinki, Finland

formverk er en finsk butik med fokus på at tilbyde et godt udvalg af internationalt og skandinavisk indretningsdesign. Ud over design er Helsinki kendt for sit smukke landskab, der vender ud mod havet, samt sin mangfoldige arkitektur og sit nordiske køkken.

Website — www.formverk.com
Social media — www.instagram.com/formverk

 

BOLINA
Gamle Drammensvei 36, 1369 Stabekk, Norge

Bolina er en designbutik i evig forandring. Den er ideel til indretningsstylister og har fokus på trends og at finde de næste fantastiske designklassikere. De åbnede for nyligt endnu en butik ved navn Bolina Stasjonen, opkaldt efter dens usædvanlige placering på første sal af en gammel togstation.

Website — www.bolina.no
Social media — www.instagram.com/bolinabolina

 

LINGHOFF INTERIÖR
Köpmansgatan 6, 269 35 Båstad, Sverige

Linghoff blev grundlagt af to arkitekter og tilbyder en spændende blanding af nøje udvalgte skandinaviske og italienske designelementer. Butikken ligger i Båstad, som er en billedskøn by nær havet, der er fyldt med små nichebutikker og hyggelige restauranter.

Website — www.linghoff.se
Social media — www.instagram.com/linghoff.interior

 

JACOBSEN PLUS
Grønlandsvej 6, 8700 Horsens, Danmark

Personalet på Jacobsen Plus er dedikerede indretningsentusiaster. Hvis du ikke selv kan besøge den fantastiske butik, tilbyder de en digital oplevelse med deres virtuelle showroom.

Website — www.jacobsenplus.dk
Social media — www.instagram.com/jacobsenplus

 

LAMPEMESTEREN
Bohrsgade 31, 1799 København, Danmark

Lampemesteren, som ligger i Københavns nye område Carlsbergbyen, er førende inden for salg af belysning og kan guide dig frem til de bedste belysningsløsninger til dit hjem. Gå en tur i nabolaget, hvor du finder små parker og lækker mad.

Website — www.lampemesteren.dk
Social media — www.instagram.com/lampemesteren

 

FERM LIVING BOUTIQUE
Kuglegårdsvej 1-5, 1434 København, Danmark

Home of ferm LIVING ligger mellem maleriske kanaler, skæve husbåde og den utæmmede fristad Christiania i en historisk bygning med rødder helt tilbage til 1770, og hvis kompromisløse facade skaber en smuk kontrast til det upolerede bagtæppe. Med sine 450 kvadratmeter udgør Home of ferm LIVING hele bygningens stueetage.

Website — www.fermliving.com
Social media — www.instagram.com/fermliving