Tekstiler

 

Vi bruger en lang række tekstiler til vores tæpper, pudebetræk, sengetøj, håndklæder, viskestykker osv., herunder økologisk bomuld, hør og uld. Nedenfor er en oversigt over, hvordan du skal pleje de forskellige materialer, men vær altid opmærksom på at følge hver enkelt produkts plejeanvisninger.

Pudebetræk og andre accessories

Materialer af 100 % bomuld, 100 % hør, genanvendt bomuld, brown cotton, bomuld/hør-blanding eller bomuldskanvas skal maskinvaskes ved 30 °C på skåneprogram og med halvt lukket lynlås. Hold tekstilerne væk fra skarpe genstande. Tekstiler af brændenælde og fløjl samt håndvævede eller håndtuftede produkter må kun renses kemisk.

 

 

Håndklæder og sengetøj

De fleste af vores håndklæder og sengetøj er fremstillet af GOTS-certificeret økologisk bomuld.  Maskinvaskes ved 40 °C med halvt lukket lynlås. For at sikre, at nye håndklæder har maksimal sugeevne, skal de ligge i koldt vand i 24 timer inden første vask.

Køkkentekstiler

Mange af vores køkkentekstiler, såsom viskestykker, servietter, forklæder og grydelapper, er fremstillet af en blanding af naturlig hør og bomuld. Maskinvaskes ved 40 °C. For at sikre, at tekstiler har maksimal sugeevne, og for at forbedre deres tørreevne, skal de ligge i koldt vand i 24 timer inden første vask.

Strikket uld

Maskinvask ved 30°C på skånsomt uldprogram.

PET-garn

Håndvævet PET-garn fremstillet af genanvendt plast. Kan maskinvaskes ved 30 °C. Må ikke tørretumbles.

Pudefyld

Maskinvask ved 30°C på skåneprogram. Tørres herefter i tørretumbler. Du bør ikke banke/slå på puderne, men blot ryste dem.