Stål & Aluminium

 

Vi bruger pulverlakeret stål og jern samt pletteret, anodiseret og lakeret rustfrit stål i vores kollektion. Plettering henviser til en række forskellige overfladebehandlinger, hvor massivt metal fordampes og aflejres på elektrisk ledende materialer, som f.eks. rent metal eller legeringsbelægninger. Pulverlakering er en malemetode, der oftest anvendes på metaller som stål, jern og aluminium. Pulverlakerede overflader er hårdere og mere holdbare end konventionelt malede overflader. De forskellige typer metaloverflader er modstandsdygtige over for både snavs og væsker, hvilket gør det nemt at vedligeholde dem.

 

 

Overfladebehandlet, lakeret eller rustfrit stål

Vores produkter af 100 % rustfrit stål har fået en særlig belægning eller plettering, som giver dem det karakteristiske udseende. Bemærk, at der kan opstå naturlig slitage og små ridser som følge af daglig brug.

Brug en blød, tør klud ved rengøring. Brug ikke kemikalier eller slibende rengøringsmidler. Vær opmærksom på, at hård polering vil beskadige overfladebelægningen.

Pulverlakeret stål og jern

Pulverlakerede overflader er holdbare og nemme at rengøre. Rengør overfladen ved at tørre den af med en blød, tør klud. Brug ikke kemikalier eller skrappe slibemidler, og undgå at bruge vand.

Pulverlakeret metal med antirustbehandling

Metal, der er behandlet med en antirust-pulverlakering, er velegnet til udendørs brug. Vær dog opmærksom på, at langvarig udendørs brug og udsættelse for vind og vejr vil forårsage korrosion og rust over tid. Vi råder dig derfor til at opbevare dine produkter på et tørt sted i koldt eller vådt vejr – især hvis temperaturen falder til under frysepunktet. Bemærk, at hvis pulverlakken ridses eller fjernes på nogle steder, vil der udvikle rust betydeligt hurtigere på dette område.

Pulverlakeret galvaniseret stål

Vores produkter er fremstillet af pulverlakeret galvaniseret eller galvaniseret stål for at minimere korrosion, men vær opmærksom på, at rust kan forekomme over tid. Derfor anbefaler vi ikke at udsætte produkterne for vand over længere tid. Produkterne er egnet til udendørs brug, men vi anbefaler, at du opbevarer produkterne tørt, når det er koldt eller vådt vejr – især hvis temperaturen falder til under frysepunktet.

Støbt aluminium

Vi arbejder med 100 % genanvendt støbt aluminium. Materialet har en rå, mat finish. Rengør ved at tørre overfladen af med en fugtig klud.

Børstet aluminium

Vi bruger forskellige typer aluminium i vores design, blandt andet børstet aluminium. For at sikre en lang levetid for en overflade i børstet aluminium anbefaler vi, at du bruger en fugtig, blød klud til at rengøre den med. Bagefter skal overfladen altid tørres af med en anden tør klud for at undgå, at der dannes pletter.

For at opnå det bedste resultat ved rengøring og behandling af genstridige pletter, anbefaler vi, at du bruger et rengøringsmiddel, der er særligt tilpasset aluminium. Undlad at bruge skrappe, kemiske produkter på din aluminiumsoverflade.