Stål & Aluminium

Vi bruger pulverlakeret stål og jern samt pletteret, anodiseret og lakeret rustfrit stål i vores kollektion.

Plettering henviser til en række forskellige overfladebehandlinger, hvor massivt metal fordampes og aflejres på elektrisk ledende materialer, som f.eks. rent metal eller legeringsbelægninger. Pulverlakering er en malemetode, der oftest anvendes på metaller som stål, jern og aluminium. Pulverlakerede overflader er hårdere og mere holdbare end konventionelt malede overflader.

De forskellige typer metaloverflader er modstandsdygtige over for både snavs og væsker, hvilket gør det nemt at vedligeholde dem.

 

 

Overfladebehandlet, lakeret eller rustfrit stål

Vores produkter af 100 % rustfrit stål har fået en særlig belægning eller plettering, som giver dem det karakteristiske udseende. Bemærk, at der kan opstå naturlig slitage og små ridser som følge af daglig brug.

Brug en blød, tør klud ved rengøring. Brug ikke kemikalier eller slibende rengøringsmidler. Vær opmærksom på, at hård polering vil beskadige overfladebelægningen.

Pulverlakeret stål og jern

Pulverlakerede overflader er holdbare og nemme at rengøre. Rengør overfladen ved at tørre den af med en blød, tør klud. Brug ikke kemikalier eller skrappe slibemidler, og undgå at bruge vand.

Pulverlakeret metal med antirustbehandling

Metal, der er behandlet med en rustbeskyttende pulverlakering, er egnet til udendørs brug. Du skal dog være opmærksom på, at langvarig udendørs brug og udsættelse for vejr og vind efterhånden vil medføre korrosion og rust. Vi anbefaler derfor, at du opbevarer dine produkter på et tørt sted i koldt eller vådt vejr – især hvis temperaturen falder til under frysepunktet. Bemærk, at hvis pulverlakken ridses eller fjernes på nogle steder, vil der udvikle rust betydeligt hurtigere på dette område.

Pulverlakeret galvaniseret stål

Vores produkter af pulverlakeret galvaniseret stål er galvaniseret for at minimere korrosion, men vær opmærksom på, at der med tiden kan opstå rust. Vi anbefaler derfor ikke, at produkterne udsættes for vand i længere tid ad gangen. Produkterne er egnet til udendørs brug, men vi anbefaler, at du opbevarer produkterne tørt, når det er koldt eller vådt vejr – især hvis temperaturen falder til under frysepunktet.

Støbt aluminium

Vi arbejder med 100 % genanvendt støbt aluminium. Materialet har en rå, mat finish. Rengør ved at tørre overfladen af med en fugtig klud.