EMBALLERING

Packaging - ferm LIVING

Fra gaveæsker og beskyttelsesmateriale til hængemærker og poser – emballage er et område, hvor vi kan gøre en stor forskel.

Vi ønsker, at alle vores gaveæsker og hængemærker skal være fremstillet af FSC®-certificeret pap og papir og trykt med sort sojabaseret blæk. Vi er der næsten og arbejder hårdt på at nå 100 %.

Vores muleposer er lavet af bæredygtigt produceret tekstil og i et design, der inspirerer til at blive brugt mange gange.

Størstedelen af det beskyttende materiale, der bruges til at skærme vores produkter under forsendelse, er lavet af naturbaserede materialer som pap, papirmasse og kraftpapir. Til mindre genstande og tekstiler bruger vi genanvendelige plastikposer.

Men for at sikre, at alle vores produkter ankommer til deres destination i god stand, er nogle af vores produkter beskyttet med Styroform under transporten. Det gjaldt i 2020 for cirka 10 % af vores produkter, men i løbet af 2021 er det lykkedes at få det ned på kun 5 %. Vi er glade for vores fremskridt og fortsætter med at arbejde tæt sammen med vores producenter i bestræbelsen efter at finde bæredygtige alternativer.