DESIGNFILOSOFI

Design Philosophy - ferm LIVING

Vi ønsker at inspirere folk til at have en mere opmærksom og bæredygtig livsstil. For os betyder dette, at man køber mindre, køber bedre og bruger tingene i længere tid. Derfor designer vi for at skabe produkter, der holder længe, både funktionsmæssigt og æstetisk. Med en passion for autentisk design og klar funktionalitet skaber vi produkter af høj kvalitet, der er fremstillet af ansvarlige materialer og har en varig æstetisk appel.

Vi har en holistisk tilgang til bæredygtighed og fletter ansvarlig tænkning ind i alle dele af vores forretning. I designfasen, hvor de første vigtige valg om et produkt træffes, anvender vi strenge bæredygtighedskriterier for nye produkter og har en 'vugge-til-grav'-tilgang i forhold til alle vores produkters livscyklus. Vores Sustainability Manager arbejder i designteamet, så vi bevæger os i den rigtige retning, og følger nøje vores fremskridt og hjælper os med at udpege muligheder for mere bæredygtige løsninger.

Vi ved, at vi ikke er perfekte, og derfor er det med både beslutsomhed og ydmyghed, at vi forfølger bedre måder at gøre det nemmere for vores kunder at træffe ansvarlige valg på.