MENNESKER

Mennesker-fermliving

MANGFOLDIGHED OG INKLUSION

Vi tror på mangfoldighed, og at alle mennesker er lige, samtidig med at vi værdsætter, at vi alle er forskellige. Ingen har højere status end nogen anden, og uanset race, alder, religion, seksuel orientering eller social baggrund skal mennesker behandles ens. Vi er imod racisme i alle former, og vi er imod vold – både fysisk og psykisk. Vi vil altid stræbe efter at levere den bedst mulige service til alle, uanset hvem de er. Vi vælger den bedste til jobbet og vil altid gå efter at ansætte den person, der har de bedste kvalifikationer til en given stilling.

Vi har et stort ansvar for alle de mennesker, der arbejder for ferm LIVING – et ansvar, der rækker langt ud over de ansatte hos ferm LIVING. Vi har også et ansvar over for vores producenter og hele vores forsyningskæde. Vi går efter at opbygge langvarige relationer til vores dygtige leverandører og går ikke bare efter at få den billigste fabrikspris. Vores partnerskaber bygger på gensidig respekt, og vi stræber efter at skabe vækst og fordele for alle parter.

I ferm LIVING ser vi os selv som en iværksættervirksomhed med høje ambitioner. Vi har en flad struktur i organisationen og bestræber os på at implementere en afslappet atmosfære i alle vores forretningsgange.

Hos ferm LIVING værdsætter vi livets mange facetter. Vi går efter at skabe balance i tingene, og det gælder i alle aspekter af vores forretning: vores designfilosofi, vores æstetiske profil, hvordan og hvor vi producerer såvel som vores tilgang til bæredygtighed. Det er noget, vi tager meget seriøst, og som vi brænder for i hele virksomheden. Vi har en bæredygtighedschef i designteamet, der nøje følger vores fremgang og undersøger og udpeger nye bæredygtige fremgangsmåder, der kan implementeres i forretningen. Vi anerkender, at vi ikke er perfekte, og det er med ydmyghed, at vi går nye og spændende veje for at blive en mere bæredygtig og ansvarlig udgave af os selv.