Spring/Summer 2020

I denne SS20-kollektion møder jordfarver og organiske former skulpturelle linjer. Solide og robuste elementer fusioneres med blødt og naturligt tilbehør, mens vi fortsat fokuserer på ærlige materialer, der ikke foregiver at være hverken mere eller mindre, end de er.

Se kollektion Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.
Se katalog Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.

Det grønne område

Alt starter med et frø og kun få ting er lige så tilfredsstillende som at se noget gro. Omgiv dig selv med planter – både inde og ude – og mærk hvordan naturens former, farver og teksturer spreder glæde og tilføjer en forfriskende dynamik til hjemmet.

Omgiv dig selv med planter – både inde og ude og mærk hvordan det tilføjer en forfriskende dynamik til hjemmet

Stuen

Den skønne kvalitetssofa og de perfekte puder er ikke dét, der skaber et hjem. Du og din familie, dine gæster, jeres historier, oplevelser og følelser er, hvad der udgør et hjem. Med plads til skønne fester og fordybelse med dine nærmeste eller alle du kender, sætter stuen scenen for de bedste øjeblikke.

Med plads til skønne fester og fordybelse med dine nærmeste eller alle du kender, sætter stuen scenen for de bedste øjeblikke

Entréen

De første indtryk er de mest varige. Øjeblikket din hoveddør åbner, skabes et nyt minde, der måske udvikler sig til en historie, du vil huske og værdsætte for evigt. Entréen er mere end blot en passage til hjemmets andre rum. Giv dig selv og dine gæster en varm velkomst og følelsen af at komme hjem, så snart man træder over dørtrinet.

Entréen er mere end blot en passage til hjemmets andre rum

Kontoret

Skab de rette omgivelser til at lade nye, små idéer udvikle sig til store koncepter. Ryd ud i dine tanker og opgaver og forvandl dit kontor til en inspirerende oase. Smarte opbevaringsløsninger og smukke detaljer omvender dit kontor fra et rum du længes efter at kunne forlade, til et rum du længes efter at kunne blive i.

Ryd ud i dine tanker og opgaver og forvandl dit kontor til en inspirerende oase

Køkkenet

Som en naturlig legeplads og et essentielt samlingspunkt for familien, lader køkkenet dig eksperimentere med nye ting eller dvæle ved nostalgi. Lad smagsløgene guide dig og glem alt om at følge reglerne. Klem, pisk og hak løs og tag på en rejse gennem smagsnuancer fra hele verden.

Lad smagsløgene guide dig og glem alt om at følge reglerne

Soveværelset

Uanset om du er til mindfulness eller pudekamp, langsomme morgener eller en tidlig start på dagen, omfavner soveværelset dig med sin rolige atmosfære. Find magelighed i dit bløde sengetøj og din pudes velkendte duft, som sender dig ud i verden med fornyet energi.

Find magelighed i dit bløde sengetøj og din pudes velkendte duft

Badeværelset

Væk dine sanser og skab et frirum fra dagligdagens travlhed. Mærk de bløde tekstiler mod huden, fremkald gamle minder med parfumen, som din mor plejede at bruge eller forkæl dig selv med et langsomt bad.

Væk dine sanser og skab et frirum fra dagligdagens travlhed

Børneværelset

Forvandl børneværelset til et magisk rum med plads til leg, kreativitet og nysgerrighed. Hyld bamserne, forterne bygget af tæpper og puder og de fantasifulde opskrifter udviklet i de små kokkes køkken. Kun fantasien sætter grænsen for en god leg.

Kun fantasien sætter grænsen for en god leg