Autumn/Winter 2021 Kollektion

Efterhånden som årstiden langsomt forvandler landskabet til et hav af klare røde og gule nuancer, begynder vi instinktivt at trække os tilbage til komforten i vores hjem. Vores efterår-/vinter-kollektion fejrer kunsten at være vært og de følelser, der følger med.

Se kollektion Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.
Se katalog Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.

Stuen

Stuen er ikke bare et tilfældigt rum i huset, men er nervecentret i dit hjem, hvor livet udfolder sig. Her samler du dine gæster og finder selv ny energi. Din stue skal formidle og være i harmoni med dit liv – hvad enten den er smukt og charmerende ustruktureret eller har en vidunderlig ro med stilren indretning og stramme linjer.

Stuen er ikke bare et tilfældigt rum i huset, men er nervecentret i dit hjem.

Badeværelset

Uanset om du har seks minutter eller en hel time til at gøre dig klar til dagen eller natten, kan badeværelset give dig tiltrængt tid til at trække vejret på selv de mest hektiske dage – her kan du altid låse døren bag dig og give dig selv fem minutters privatliv og refleksion.

Badeværelset er et rum, der opfylder en funktion for dit fysiske såvel som mentale velvære.

Køkkenet

Uanset om du er en erfaren kok eller nybegynder, kan dine kulinariske udfoldelser i køkkenet være et godt udgangspunkt for kreative tanker og idéer. Kast dig ud i eksotiske eventyr med gastronomi fra verdens forskellige køkkener, og lad dine kærligt tilberedte måltider vise din familie og dine venner, hvor meget du elsker og værdsætter dem.

Køkkenet er et sted, hvor man kan udfolde sin kreativitet og reflektere.

Det grønne område

Planter lever og ånder, og hver eneste plante og blomst er unik. Ved at fylde dit rum med grønne planter og se dem vokse og blomstre som en fascinerende og foranderlig skulptur kan du skabe en stimulerende og forfriskende dynamisk energi, der er unik for dit hjem.

Grønne planter har vist sig at kunne bidrage til et bedre indeklima og påvirker derfor både krop og sind positivt.

Entréen

Entréen er porten til dit hjem og din personlighed. Den leder dig og andre ind i dit hjems atmosfære og gør, at man straks føler sig hjemme. Det er her, du sparker dine mudrede støvler og dine bedste festsko af, før du falder om på sofaen. Men det er også her, du byder dine gæster velkommen inden en fabelagtig middag, og det er her, du krammer din elskede og dine børn, når I endelig ses efter en lang dag.

Dit hjem er ikke bare et fysisk rum – det er en følelse, der omslutter dig.

Kontoret

Ligesom resten af dit hjem skal dit arbejdsværelse være et fristed. Uanset om du foretrækker en fast arbejdsrutine fra ni til fem eller at arbejde, når inspirationen kommer over dig ved morgengry eller i aftentimerne, vil et skræddersyet arbejdsrum give dig den ro og inspiration, du behøver for at realisere dine visioner.

Ligesom resten af dit hjem skal dit arbejdsværelse være et fristed.

Soveværelset

Uanset om du sover tungt eller let, om du er oppe ved daggry eller elsker at sove længe, er soveværelset et rum, der bør være helliget og indrettet til, at du kan hvile ud og genoplade batterierne, så du er parat til at erobre verden, når den nye dag kommer.

En god nats søvn betyder alt. Søvn genoplader både krop og sind .

Børneværelset

Her skal der være plads til de vilde pudekampe, efter der er blevet tegnet koncentreret i den dybeste stilhed. Børneværelset skal føles som et varmt og trygt fort, hvor man altid kan søge tilflugt og føle sig hjemme og accepteret, som den man er – et sted, hvor små mennesker kan udvikle deres personlighed og forberede sig på at tage verden udenfor med storm.

På børneværelset udfoldes fantastiske eventyr og kreative indfald.