SS23 Kollektionen

Vores SS23 kollektion er inspireret af livets kontraster og fejrer den følelse af optimisme, de varmere årstider fremkalder. De nye produkter fusionerer kunst og design og er udtryk for ferm LIVINGs grundlæggende DNA: æstetik, autenticitet og karakter – i form, materiale og brug. Kollektionen er kendetegnet ved elegante silhuetter, fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er kendt for deres holdbare tiltrækningskraft.

Se kollektion Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.
Se vores Brand Book Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.

Entréen

Dit hjem er ikke bare et fysisk rum – det er en følelse, der omslutter dig. Det er en tryg og imødekommende atmosfære, der møder dig, så snart du træder ind ad døren. Entréen er det første rum, der møder dig, når du endelig kommer hjem efter en lang dag på kontoret eller en vild og larmende fest. Når du lukker døren bag dig, smider skoene og overtøjet, føler du en indre ro og kan omsider slappe af.

Stuen

Hvad definerer et hjem? Vi tror, det er følelsen af at høre til. Stuen kan karakteriseres som hjemmets hjerte – et sted, hvor du kan slappe af og fokusere på det, der er det vigtigste i dit liv. De ting, du vælger at omgive dig med, skal være en afspejling af dig og din personlighed, så du altid føler dig hjemme.

Køkkenet

Soveværelset

Uanset om du er til mindfulness eller pudekamp, lange morgenrutiner eller en tidlig start, kan du i soveværelset mærke velværet fra bløde møbler og omsluttende lys, så det bliver dit perfekte sted til et hvil.

Badeværelset

Badeværelset er et rum, der opfylder en funktion for dit fysiske såvel som mentale velvære. Det er stedet, hvor du gør dig klar til arbejdsdagen og den store fest og reflekterer over, hvad du tror, den kommende dag, eller aften, vil bringe. Det er også stedet, hvor du vasker dagens støv af og gør dig klar til en god nats søvn – og måske får et par minutter til at meditere over dagens indtryk.

Kontoret

Kom i gang på et arbejdsklart kontor, der maksimerer din kreativitet og giver plads til, at din fantasi kan udfolde sig, hvad enten dit arbejde består i at knuse tal eller kaste maling på et lærred.

Green Space

Grønne planter har vist sig at kunne bidrage til et bedre indeklima og påvirker derfor både krop og sind positivt med deres levende, friske skønhed og smukke farver. Ingen planter er ens – når du vander og plejer dem, vokser deres grene i nye og uventede retninger, hvilket skaber særprægede og nye former, der tilfører dit hjem et personligt præg.

Børneværelset

Et børneværelse er en oase af kreativitet – og (knap så ofte) ro – fyldt med elskede bamser, tæppehuler og grænseløs sjov.

Det er kun deres fantasi, der sætter grænser for mulighederne.