Autumn Winter 2019

I vores AW19-kollektion har vi forenet naturens flydende og uregelmæssige former, taktile oplevelser og vores kærlighed til kunsthåndværk, genanvendte materialer og farver, der spænder fra ibenholt til elfenben. 

 

Se katalog Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.

Entréen

De første indtryk er de mest varige. Øjeblikket din hoveddør åbner, skabes et nyt minde, der måske udvikler sig til en historie, du vil huske og værdsætte for evigt. Entréen er mere end blot en passage til hjemmets andre rum. Giv dig selv og dine gæster en varm velkomst og følelsen af at komme hjem, så snart man træder over dørtrinet.

De første indtryk er de mest varige.

Stuen

Den skønne kvalitetssofa og de perfekte puder er ikke dét, der skaber et hjem. Du og din familie, dine gæster, jeres historier, oplevelser og følelser er, hvad der udgør et hjem. Med plads til skønne fester og fordybelse med dine nærmeste eller alle du kender, sætter stuen scenen for de bedste øjeblikke.

Kontraster er ikke kun fængende for øjet, men bringer også dimensioner til et rum

Køkkenet

Som en naturlig legeplads og et essentielt samlingspunkt for familien, lader køkkenet dig eksperimentere med nye ting eller dvæle ved nostalgi. Lad smagsløgene guide dig og glem alt om at følge reglerne. Klem, pisk og hak løs og tag på en rejse gennem smagsnuancer fra hele verden.

Soveværelset

Uanset om du er til mindfulness eller pudekamp, langsomme morgener eller en tidlig start på dagen, omfavner soveværelset dig med sin rolige atmosfære. Find magelighed i dit bløde sengetøj og din pudes velkendte duft, som sender dig ud i verden med fornyet energi.

Badeværelset

Væk dine sanser og skab et frirum fra dagligdagens travlhed. Mærk de bløde tekstiler mod huden, fremkald gamle minder med parfumen, som din mor plejede at bruge eller forkæl dig selv med et langsomt bad.

Kontoret

Skab de rette omgivelser til at lade nye, små idéer udvikle sig til store koncepter. Ryd ud i dine tanker og opgaver og forvandl dit kontor til en inspirerende oase. Smarte opbevaringsløsninger og smukke detaljer omvender dit kontor fra et rum du længes efter at kunne forlade, til et rum du længes efter at kunne blive i.

Skab de rette omgivelser til at lade nye, små idéer udvikle sig til store koncepter.

Det grønne område

Alt starter med et frø og kun få ting er lige så tilfredsstillende som at se noget gro. Omgiv dig selv med planter – både inde og ude – og mærk hvordan naturens former, farver og teksturer spreder glæde og tilføjer en forfriskende dynamik til hjemmet.

Børneværelset

Forvandl børneværelset til et magisk rum med plads til leg, kreativitet og nysgerrighed. Hyld bamserne, forterne bygget af tæpper og puder og de fantasifulde opskrifter udviklet i de små kokkes køkken. Kun fantasien sætter grænsen for en god leg.

Forvandl børneværelset til et magisk rum med plads til leg, kreativitet og nysgerrighed.