Ny Kollektion

Som i en dans mellem anvendelighed og æstetik, det underspillede og det fantasifulde favner denne kollektion dialogen mellem modsætninger. I en sammensmeltning af kunst og design, er hvert design en forening af de grundlæggende elementer, der definerer ferm LIVING: æstetik, autenticitet og særpræg i både form og funktion.

Se hele kollektionen Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.
Udforsk vores Digitale Katalog Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.

Entréen

Dit hjem er ikke bare et fysisk rum – det er en følelse, der omslutter dig. Det er en tryg og imødekommende atmosfære, der møder dig, så snart du træder ind ad døren. Entréen er det første rum, der møder dig, når du endelig kommer hjem efter en lang dag på kontoret eller en vild og larmende fest. Når du lukker døren bag dig, smider skoene og overtøjet, føler du en indre ro og kan omsider slappe af.

Udforsk Entréen Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.

Stuen

Hvad definerer et hjem? Vi tror, det er følelsen af at høre til. Stuen kan karakteriseres som hjemmets hjerte – et sted, hvor du kan slappe af og fokusere på det, der er det vigtigste i dit liv. De ting, du vælger at omgive dig med, skal være en afspejling af dig og din personlighed, så du altid føler dig hjemme.

Udforsk Stuen Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.

Køkkenet

Uanset om du bruger flere timer på at skabe et storslået måltid til dine middagsgæster eller laver et hurtigt hverdagsmåltid til din familie, repræsenterer køkkenet en af de sidste kreative bastioner i hjemmet. Køkkenet er desuden ofte et sted, hvor man samles spontant og oplever nærvær og fællesskab i en stresset hverdag. Det er et sted, hvor man kan udfolde sin kreativitet, reflektere og hygge sig omkring maden, og måske om opvasken.

Udforsk Køkkenet Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.

Soveværelset

En god nats søvn betyder alt. Søvn genoplader både krop og sind og giver dig energi til at møde den kommende dags glæder og udfordringer. Lad neutrale farver og bløde tekstiler bidrage til at skabe en rolig atmosfære i dit soveværelse, og du vil hurtigt opdage, at det hjælper dig til at slappe af og sove bedre.

Udforsk Soveværelset Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.

Kontoret

Dit kontor eller arbejdsrum kan med den rigtige indretning skabe en inspirerende stemning og bidrage til din kreativitet, koncentration eller effektivitet, uanset om du jonglerer med tal eller kaster maling på et lærred. Hvis du skal udfolde dit fulde potentiale, er det vigtigt, at dit kontor eller atelier er i harmoni med din personlighed og dine arbejdsopgaver.

Udforsk Kontoret Arrow – Right Copy 4 Created with Sketch.