HANDLINGER

Design Philosophy - ferm LIVING

 

 

Handlinger 2022

1. 
VORES 2021 RESPONSIBILITY REPORT
Vi er, som et element i at holde os selv ansvarlige for at træffe bæredygtige valg for en bedre fremtid, del af verdens største initiativ for ansvarlige virksomheder, FN's Global Compact, og udgiver årligt en Responsibility Report.

Vores 2021 Responsibility Report

 

2. 
SAMARBEJDE MED RØDE KORS
ferm LIVING har indgået et samarbejde med Røde Kors. Dette har vi gjort for at støtte organisationens humanitære arbejde, og derved hjælpe dem, hvis liv er blevet påvirket af krigen i Ukraine. Vi donerer et fast beløb per virksomhedsmedarbejder på årsbasis, som går til at hjælpe ukrainere, der har mistet deres hjem eller er blevet tvunget til at forlade det.

ferm LIVING x Røde Kors

 

Handlinger 2021

1. 
FSC™-CERTIFICERET – FOREST STEWARDSHIP COUNCIL
At modtage FSC™-certificeringen betyder, at langt de fleste ferm LIVING-produkter, der er fremstillet af træ og papir, nu lever op til FSC™s strenge sociale og miljømæssige standarder. Det er et vigtigt skridt på vores ansvarsrejse.

 

2. 
MÅLBAR
Vi er begyndt at måle CO2-aftrykket på vores produkter i samarbejde med det danske firma Målbar. Ved hjælp af deres Climate Screening Tool samarbejder vi i øjeblikket med seks af vores nøgleleverandører om at måle vores klimapåvirkning – fra råmateriale til det færdige produkt ankommer på vores lager. Den indsigt og data, vi får herfra, hjælper os til at sætte mål for forbedringer fremover.

 

3. 
AMFORI-MEDLEMSKAB – BSCI BUSINESS SOCIAL COMPLIANCE INITIATIVE
Vi tager socialt ansvar i hele vores forsyningskæde meget alvorligt. Som AMFORI-medlem forpligter vi os til at sikre, at vores nøgleleverandører er BSCI-reviderede. I 2021 blev størstedelen af vores nøgleleverandører revideret. Vi sigter mod, at alle nøgleleverandører skal auditeres i løbet af 2022.

 

4. 
FN's GLOBAL COMPACT
At investere i en bæredygtig og ansvarlig praksis er både den rigtige moralske beslutning og tillige godt for vores forretning. Som en del af FN's Global Compact forpligter vi os til at investere i en bæredygtig og ansvarlig praksis, og vi rapporterer vores årlige fremskridt på deres platform. Vores arbejde med FN's Verdensmål fokuserer på mål 8, 12 og 17.

 

5. 
ANSVARSSTRATEGI
Vi har udviklet vores ansvarsstrategi i samarbejde med det danske firma Märk. Det sætter en klar ansvarsambition med ni 2030-forpligtelser. Fire strategiske områder samt en detaljeret handlingsplan sikrer, at vores ansvarsambition nu er en naturlig del af den måde, vi arbejder og kommunikerer på.