Hvem er Herman?

Mød Herman. En stol, som designerduoen Helle og Jonas Herman har formgivet ud fra deres helt egne idéer i 2013. Det primære formål med Herman var, at han skulle være en funktionel såvel som dekorativ og moderne fyr.

Hans praktiske egenskaber ses i den robuste og pålidelige konstruktion, samt de moderne linjer, der giver ham hans enkle, men klassiske form. Med sit tidløse design er den stilfulde Herman altid velklædt, og ikke bange for at kaste sig hovedkulds ud i livet og dets udfordringer eller at eksperimentere med forskellige farver og teksturer.

 

 

Herman er lige så praktisk, som han er flot. Det afrundede ryglæn fungerer også som armlæn, hvilket betyder, at du altid føler dig godt tilpas i hans trygge favn. Selvom du altid lægger mærke til ham, er han ikke påtrængende — hans stabelbare natur betyder, at det er let at sætte ham til side, når du har brug for at fokusere på andre ting, som f.eks. rengøring af gulvet.

 

Billledetext
Billledetext

 

Det primære formål med Herman var, at han skulle være en funktionel såvel som dekorativ og moderne fyr.

 

 

 

 

Herman er en social fyr — han er komfortabel i enhver sammenhæng og exceptionelt god til at få nye venner. Det betyder, at han er glad, når han sættes sammen med andre som ham selv, og du kan lige så let kombinere ham med andre møbler, som enten supplerer eller giver kontrast til hans design.

 

 

Billledetext

 

 

Herman Chair var den første – patriarken – i Herman-designet og er blevet efterfulgt af en lang række design, siden den første kom i 2013: Herman Lounge Chair, Stool og Bar Chair samt flere slags tilbehør, der alle har samme design-DNA som den forfader, de er opkaldt efter. Rene linjer og moderne æstetik er kombineret med enkel funktionalitet, der skaber klassiske møbler, som er lette at integrere i enhver indretning.

 

SE HERMAN KOLLEKTIONEN HER

 

 

 

 

Billledetext
Billledetext