Trendsnak: Skulpturel kunst og fristeder

Vi zoomer ind på trenderne i 2019, og hvordan du kan gøre dem til en del af dit hjem og dit liv

Vi zoomer ind på trends i 2019, og hvordan du kan gøre dem til en del af dit hjem og dit liv.

Vi går ind for at indrette dit hjem, så det afspejler den, du er, ved at skabe et rum fyldt med minder og din livshistorie. Med fokus på høj kvalitet, håndværk og lang levetid ønsker vi at hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem, hvor du kan være dig selv. Men årstiderne skifter, og det gør farverne, materialerne og indflydelserne på vores design også. Til vores Forår/Sommer 2019-kollektion har vi fundet inspiration i skulpturel kunst og konceptet om et beroligende fristed. Læs videre for at lære mere om, hvordan disse to ideer kommer til udtryk i vores nye kollektion. 

Skulpturel kunst

Skulpturelle elementer og udtryk findes overalt i denne sæson, og de lader et kunstfærdigt præg skinne igennem i funktionelle designs til hverdagslivet. Vores nye kollektion udforsker karakteristiske former, er inspireret af naturen og har en række dristige former og linjer, der får hvert eneste produkts unikke silhuet frem. Det er tid til virkelig at give dit hjem et udtryk, og ved at indarbejde kunstelementerne i funktionelle ting kan du gøre det uden at bruge for meget plads. Denne trend indarbejder det skulpturelle i både små og større design, så du kan gøre dem til en del af dit liv – også når der kun er lidt plads.

Navn Efternavn Billledetext

“... så du kan gøre dem til en del af dit liv – også når der kun er lidt plads”

Dit fristed

Uanset vores stil og smag har vi alle brug for at have vores eget sted, hvor vi kan slappe af og lade op. Et sted, hvor ufuldkommenhed er en dyd, og hvor vi kan sænke paraderne og gøre alt det, vi elsker, uden at skulle opretholde en facade. Det kan være at lave din livret eller krølle sig sammen på sofaen med en god bog, men kun du ved, hvordan det perfekte fristed ser ud og føles for dig. Konceptet om et fristed eller en oase vækkes til live med rolige linjer og bløde tekstiler, der føles fyldige. Elementer af naturlige, vilde og beskedne materialer spiller også en rolle i denne tendens, hvor der er fokus på diskrete jordfarver. Giv dig tid til at nyde øjeblikket, og omgiv dig med ting, der hjælper dig med at finde og være dig selv..

/* Hello Retail Conversion */