Trendsnak SS20

Vi zoomer ind på tendenserne i 2020 og tager et nærmere kig på inspirationen bag vores SS20-kollektion.

 

 

NATURLIGE TONER

Denne Spring/Summer-kollektion er domineret af varme jordtoner med uventede strejf af farve. Vi fortsætter med at arbejde med nuancer, der spænder fra ibenholt til elfenben, og tilføjer samtidig havinspirerede toner: Brændte, rustne farver inspireret af sukkertang findes i flere af vores design, mens vores Bevel-serie kendetegnes ved kølig, gletsjerinspireret blå. Vores produkter føles lige så naturlige, som farvepaletten synes – bløde tekstiler af 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld og genanvendt polyester spundet af PET-garn kombineres med halvmat keramik og travertin med struktur.

 

 

 

‘LOW LIVING’

Hos ferm LIVING ønsker vi at skabe produkter, der hjælper dig med at indrette et hjem, der på den mest ægte og behagelige måde er dig. Et hjem, der omfatter alle glæderne og modsætningerne ved at leve i en moderne verden. I takt med at vores verden bliver mere travl og støjende, er vi samtidig begyndt at se mere indad – for at finde ro, fokus og virkelig føle os hjemme. Det, vi har fundet, er en fornyet forbindelse til jorden, til det, som holder os jordbundne. Derfor bringer mange af vores nye design dig tættere på jorden. Det er det, vi kalder ”low living” – knap så meget højde, hvilket indbyder dig til at læne dig tilbage, slappe af og forbinde dig med dine omgivelser på et nyt og dybere niveau.

 

 

 

NATURENS FORMER

Som i tidligere sæsoner har vi hentet inspiration fra verden omkring os, og vi har – mere end nogensinde før – hentet referencer udefra og bragt dem med os indenfor. Karakteristiske, uregelmæssige former, der er skabt i hånden, og abstrakte linjer inspireret af udsigten fra luften giver en naturlig følelse til ethvert indendørs rum. Robuste elementer fusioneres med blødt og naturligt tilbehør, mens vi fortsat fokuserer på ærlige materialer, der ikke foregiver at være hverken mere eller mindre, end de er.

 

 

UDFORSK KOLLEKTIONEN

 

/* Hello Retail Conversion */