Trendsnak: Bidasar-marmor

En ny fantastisk marmorkvalitet træder ind på scenen. Vi tager et nærmere kig på den brune Bidasar-marmors oprindelse

En ny fantastisk marmorkvalitet træder ind på scenen. Vi tager et nærmere kig på den brune Bidasar-marmors oprindelse.

Du har måske allerede lagt mærke til den særlige slags marmor i vores kollektion: den brune Bidasar-marmor. Vi opdagede den uimodståelige sten, da vi researchede til vores efterårskollektion i 2017, og vi var slet ikke i tvivl om, at vi måtte bruge den.

Resultatet er en serie af tilbehør, Bendum, med sæbeskål, kop og vase, der alle kan bruges i alle rum i dit hjem. Sammen med Bendum-serien introducerer vi et stort pragtstykke, nemlig Scape-skålen. Det overraskende er, at på trods af deres forskellige udtryk, er begge design lavet af samme sten.

Begge serier er lavet af den ekstraordinære marmorkvalitet kaldet Bidasar – opkaldt efter landsbyen Bidasar i den indiske region Rajasthan, hvor marmoren findes. Stenen er en såkaldt metamorf bjergart, formet af ændringerne i naturen. Det karakteristiske lineære mønster stammer fra de kemiske processer i jorden, mens linjerne er spor af rødderne fra omkringliggende træer. Stenen varierer i farven på grund af forskellene i mineralniveauerne, og derfor er ingen af produkterne i serierne ens.

Udforsk de nye designs, og find unikt tilbehør.

Navn Efternavn Billledetext

“Det overraskende er, at på trods af deres forskellige udtryk, er begge design lavet af samme sten”

Navn Efternavn Billledetext